18.5 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Iznajmite Petriolo i napravite zabavu

Petriolo se nalazi u regionu Le Marke na istoku Italije. Ovo selo nudi jedan sasvim poseban sadržaj. Celo selo možete iznajmiti za svadbu, poslovni sastanak ili zabavu sa društvom, i to po pristupačnim cenama

Selo Petriolo ima jedan poseban turistički sadržaj. U cilju promovisanja ne samo ovog sela, već svih ruralnih krajeva u Italiji, gradske vlasti su odlučile da turistima i putnicima ponude jedan posebno atraktivan program. Danas možete iznajmiti kompletno naselje. Iznajmite Petriolo po izuzetno pristupačnom cenama i napravite zabavu!

Petriolo je središte istorijskog i umetničkog interesa, sa tradicijom dužom od hiljadu godina zahvaljujući svom strateškom položaju. Za razliku od ostalih sela u ovom regionu, u Petriolu nećete pronaći tipičan glavni trg sa gradskom kućom. Uske ulice svedoče o drevnoj srednjovekovnoj istoriji, iako urbana struktura podseća na stil iz 18. veka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabio Rocci (@the_magic_fabio)

Jedno noćenje u selu košta oko 10 evra po osobi. Petriolo se obično izdaje za svadbe, zabave ili druge bitne događaje. U njemu ima ukupno 98 opremljenih soba za spavanje, a cena rezervacije iznosi oko 1.500 evra za noć.

Nekretnine i njihove cene u morskim gradovima Pulje, saznajte više.

Petriolo je posebno atraktivno za organizaciju većih događaja, jer nije veliko a obezbeđuje kompletnu infrastrukturu neophodnu za događaje ili odmor. Na raspolaganju su apsolutno se kuće i objekti, na vama je samo da ih rezervišete na vreme i iznajmite Petriolo za najbolji provod i najbitniji događaj u vašem životu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -