20.6 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

16. Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled

Približava se vreme za gastronomiju, piće, kafu, poslastice, peciva, sladoled, pivo, vino i opremu za hotele i ugostiteljstvo. Ove godine, Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled takođe u HIBRIDNOJ VERZIJI

Tradicionalna verzija sajma se održava od 15. do 18. februara, a digitalna od 24. januara do 28. februara 2023. godine. Za sve ugostitelje i hotelijere iz Srbije, Digital GASTexpo sajam je odlična prilika da prošire svoje znanje i ideje, posebno imajući u vidu blizinu Slovenije i dobre društveno-kulturološke veze između dve zemlje. Dakle, više ne morate da birate između događaja, niti da propuštate značajne sajmove, kako biste ostvarili dobre, potencijalne saradnje.

16. Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled (1)

Gastronomija, piće, kafa, poslastice, pekarski proizvodi, sladoled, pivo, vino i oprema za hotele i ugostiteljstvo – osam Ho-Re-Ca oblasti na jednom mestu. Druga polovina februara 2023. godine u slovenačkom glavnom gradu, Ljubljani, već tradicionalno je rezervisana za međunarodni stručni sajam ukusa GASTexpo i Sladoled. U četiri dana ponudićemo i predstavićemo najnovije trendove u gastronomiji i tehnološke inovacije i pružićemo smernice u ugostiteljstvu i hotelijerstvu.

16. Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled (1)

Već šesnaest uzastopnih godina Sajam ukusa nudi neuporediv stručni pogled na trendove i novosti u ugostiteljstvu i hotelijerstvu u regionu Alpe-Adria i širem međunarodnom okruženju. Očekujemo više od 300 domaćih i stranih izlagača koji zastupaju poznate robne marke, predstavljaju svoj rad, šire znanje i postavljaju smernice i trendove u branši, kao i 15.000 posetilaca.

16. Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled (1)

Izlagači i posetioci će se susresti na sajmu u želji da dobiju i razmene znanja, ostvare poslovne kontakte i rašire mrežu, promovišu svoje robne marke, predstave i postave se na gastronomsku i hotelijersku kartu i potraže nove poslovne prilike. Sajam je jedini događaj koji to omogućuje, jer pre svega naglašava lične kontakte.

16. Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled (1)

Važan deo sajma su i praktične i stručne radionice koje posetiocima omogućavaju da nauče i upotpune svoje znanje od najboljih u ovoj struci. Pokrivaju široku kulinarsku oblast – od škole pečenja pice, slatkiša, pekarskih proizvoda i bio-veganskih radionica do pripreme sladoleda, koktela, kafe, piva i radionica Latte Art & Barista. Četvorodnevne događaje upotpunjuju i takmičenja – najbolji kulinarski stvaraoci oprobaće se pri pripremi pice, piva, umetnosti crtanja na peni od mleka na kafi ipd.

Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled je vodeći međunarodni stručni sajam u regionu u oblasti Ho-Re-Ca, zato je neizostavan događaj za zaposlene i stručnjake u ovoj oblasti, ali i za zainteresovanu stručnu javnost. Sajam obezbeđuje kvalitet usluge, raznoliku i široku ponudu, a najvažnije je da daje prostor stručnosti i inovacijama u oblasti gastronomije i hotelijerstva.

16. Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled (1)

Sajam ukusa je praznik gastronomije i hotelijerstva, ne samo u Sloveniji, već i van granica. Odjekuje pre svega u regionu Alpe-Adria, a u prilog tome ide i činjenica da više od trećine događaja na sajmu organizuju strani izlagači i stručnjaci koji svojim znanjem, iskustvima i dobrom praksom sajmu obezbeđuju jedinstvenu i neuporedivu dodatnu vrednost. U isto vreme na Gospodarskom razstavišču odvija se i sajam turizma, kampovanja i karavaninga ALPE ADRIA.

Zato ne propustite vodeći stručni sajam u regionu Alpe-Adria, koji svake godine postavlja smernice u ugostiteljstvu i hotelijerstvu! Pridružite nam se kao izlagač ili posetilac da zajedno oblikujemo sadašnjost i budućnost ugostiteljske i hotelijerske struke, jedne od grana industrije koje najbrže rastu i najviše se menjaju.

Više o sajmu na www.gast.si

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -