3.8 C
Belgrade
subota, 9 decembra, 2023

Najbolji hotel na svetu za skijaše

Hotel W je čak sedam puta uzastopno proglašen najboljim skijaškim hotelom na svetu od strane World Ski Awardsa, globalne inicijative za prepoznavanje, nagrađivanje i promovisanje u skijaškom turizmu

Najbolji hotel na svetu za skijaše se nalazi u švajcarskom kantonu Valais na 1.531 metara nadmorske visine. U njegovoj blizini se nalazi čak 400 kilometara terena za skijanje i planinarenje povezanih žičarama i ski liftovima.

W Verbier hotel kombinuje savremeni urbani dizajn sa alpskim tradicionalnim, ima 123 soba i apartmana od kojih svaki ima kamin. Svaka soba ima velike prozore i terase sa kojih se pruža neverovatan pogled na veličanstvene Alpe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by W Verbier (@wverbier)

Pored toga, ovaj luksuzni skijaški hotel nudi širok raspon kulinarskih mogućnosti, uključujući bistronomski W Kitchen, ekskluzivni Eat-Hola Tapas Bar i najbolju miksologiju u W Living Roomu. U hotelu se nalazi čak 1.300 kvadratnih metara spa centra sa bazenima i saunama, a tu je i teretana.

Staza Bogova, put sa pogledom na Mediteran, saznajte više.

Hotel W Verbier nudi ski-in/ski-out pristup stazama, direktno iz hotela imate mogućnost da otkrijete čak 412 kilometara planinskih staza i padina koje pokrivaju 92 žičare. Tu je 43% staza označeno plavom bojom, 29% crvenom bojom, a 28% crnom bojom.

Ukoliko i postoji neka mana ovog skijaškog hotela, to je svakako cena. U njemu uglavnom odmaraju gosti sa dubljim džepom, a tu su često filmske i muzičke zvezde. Početna cena noćenja za jednu osobu je oko 800 evra.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -