20.7 C
Belgrade
nedelja, jul 21, 2024

Srbija ostala bez Mišlenovih zvezdica

U novom izdanju Mišlenovog vodiča, u selekciji za 2023. godinu, nalazi se sedamnaest restorana iz Beograda. Međutim, nijedan restoran iz Srbije nije dobio zvezdicu još uvek

Srbija je ostala bez Mišlenovih zvezdica. Mišlenov vodič u svom novom izdanju ima sedamnaest restorana iz Beograda, ali je srpska restoranska scena ostala bez željno očekivanog priznanja.

Novo izdanje vodiča i ima nosi naziv Michelin Guide Belgrade jer se na njemu nalaze isključivo restoran iz prestonice Srbije. Treba navesti da je u odnosu na prošlu godinu, kada je u vodiču bilo četrnaest restorana, lista sada pojačana za još tri nova. U pitanju su tri hotelska restorana, Metropolitan Grill hotela Hyatt Regency, Skylounge hotela Hilton i Twenty Two hotela Metropol Palace.

Zamalo bez ćevapa u Mišlenovom vodiču, saznajte više.

Preporuku od Mišlenovih vodiča za 2023. godinu dobili su restorani Salon 1905, Gušti Mora, J.A.M, Enso, Homa, Magellan, The Square, Legat 1903, Ebisu, Comunale Cafè e Cucina, Mezestoran Dvorište, Langouste, Bela Reka, Metropolitan Grill, Skylounge i Twenty Two.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -