12.7 C
Belgrade
nedelja, april 28, 2024

Počinje prijavljivanje za vaučere za odmor u Srbiji

Na šalterima pošta širom Srbije počinje prijavljivanje zainteresovanih građana za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

Zvanično prijavljivanje za vaučere za odmor u Srbiji počinje danas! Kroz podsticajne mere, Vlada Republike Srbije je za srpski turizam obezbedila novih 100.000 vaučera u iznosu od 5.000 dinara.

Svi vaučeri se mogu iskoristiti za odmor na domaćim destinacijama sa više od 3.000 ugostiteljskih objekata u ponudi. Građani koji žele da se informišu oko uslova za prijavljivanje mogu to uraditi pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije na broj 0700 100 300.

Area Sakra, grad mačaka.

Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica. Pravo imaju i zaposlena lica sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi i nosioci poljoprivrednih gazdinstava. Korisnici vaučera po prvi put mogu biti i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju.

Vaučeri se mogu koristiti u trajanju od najmanje pet noćenja izvan grada, opštine, odnosno mesta prebivališta, kao i mesta studiranja korisnika vaučera.

Najtraženije destinacije do sada su bile Sokobanja, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Sijarinska Banja, Ribarska Banja, Gornja Trepča, Divčibare, Kopaonik, Banja Vrujci i Banja Koviljača.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -