19.7 C
Belgrade
sreda, jun 12, 2024

Ostvarite novogodišnje želje uz posebne popuste na avio-karte

KLM pokrenuo „Real Deal Days“ promociju za putovanja do 30. juna 2023. godine

Novogodišnji praznici su idealni da bar na trenutak zaboravimo na poskupljenja i globalnu inflaciju i da sebi i drugima poželimo nezaboravnu godinu punu avantura. A da ova novogodišnja želja ne ostane samo puka želja, pobrinula se holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines. Naime, KLM u novu 2023. ulazi sa lepim vestima za svoje putnike i pokreće novogodišnju promotivnu kampanju Real Deal Days koja putnicima iz Beograda nudi znatno snižene cene za povratne karte do brojnih destinacija širom sveta.

Ako ste oduvek želeli da posetite neki od megalopolisa Severne Amerike, poput veličanstvenog Njujorka, „magičnog grada“-Majamija, Los Anđelesa – najvećeg grada sunčane Kalifornije, Las Vegasa – svetskog centra zabave, ili da „skoknete“ do Kariba i na Arubi se družite sa flamingosima,  sada je pravi trenutak da avio-karte kupite po sniženim cenama.

KLM  „ Real Deal Days” promotivna kampanja traje od 5. do 25. januara , a karte se mogu iskoristiti do 30. juna 2023. godine.

KLM-ov Deda Mraz se potrudio da uštedite na avio-kartama, a vaše je da izaberete destinaciju i počnete sa planiranjem nezaboravne godine.

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći OVDE.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt serbia.klm.com, ili ovlašćene turističke agencije.

Sa KLM-om ćete putovati ne samo jeftinije, nego i savesnije

Od januara 2022. godine, na KLM letovima koji polaze iz Amsterdama u fosilno gorivo se dodaje i deo održivog avio-goriva kako bi se ubrzala ekološka tranzicija avijacije. Svim putnicima koji žele da smanje emisiju CO2 koju proizvodi njihov let, KLM nudi opcije učestvovanja u pošumljavanju ili kupovini održivog avio-goriva.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -