0.7 C
Belgrade
ponedeljak, 4 decembra, 2023

Luksuzni hotel za kamile

Životinje i razni kućni ljubimci su u poslednjim godinama postali neizostavan deo naših života. Međutim, dok čitav svet razmišlja o psima i mačkama, Saudijska Arabija je svoju pažnju posvetila kamilama. Kamile su integralan deo saudijske kulture i njenog nasleđa, i oni su odlučili da im obezbede svu negu i pažnju, a to i jeste svrha ovog hotela

„The Tatman“ je luksuzni hotel za kamile. Ova reč u prevodu znači „Budi siguran“, u pitanju je hotel sa 480 soba koji radi 24 sata dnevno kako bi se kamile osećale kao kod kuće. Dok Saudijci obavljaju svoje  svakodnevne poslove, mogu ostaviti svoje kamile u ovom specijalnom pustinjskom hotelu.

Hotel “Tatman” nudi sobe za jednu ili za dve kamile. Boravak sa punim pansionom, uključujući hranu za kamile uz dodatak ječma, košta oko 100 evra za noć, navodi news.yahoo.com.

Kamile borave u luksuznom kompleksu u ograđenim prostorima na otvorenom, uključujući singl i duple „apartmane“. Svaki je opremljen plastičnim kontejnerima za vodu i hranu. Usluge kao što su ulepšavanje, zaštita, toplo mleko i ostale pogodnosti su deo standardnog paketa.

Najskuplje turističke destinacije sveta, saznajte više.

Hotel je od neprocenjivosti za Saudijce. U njemu kamile ostaju pod brigom menadžmenta hotela i prolaze redovne lekarske preglede. Oko 50 radnika brine o kamilama i drže ih u strogim sanitarnim uslovima. Odjava iz hotela je u 12:30 časova svakog dana.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -