16.4 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Otvoreno skijalište Cerkno

Sa zadovoljstvom objavljujemo: Otvara se Ski centar Cerkno, nosilac titule NAJBOLJE SKIJANJE u Sloveniji! U subotu, 21. januara, posetioci popularnog porodičnog skijališta sa najlepšim pogledom, moći će da se provozaju većinom ski staza ukupne dužine 18 km

„Ovogodišnje vremenske prilike nam zaista nisu išle na ruku, zbog čega nas je januarski sneg utoliko više obradovao. Trenutno imamo 80-100 cm prirodnog snega na ski stazi, radujemo se sunčanom vikendu, rade šestosedi, kao i četvorosedi i dvosedi, dobro smo pripremljeni za posetioce, tako da garantujemo skijašima da neće biti smetnji i da će moći maksimalno da iskoriste svoje vreme za skijanje”, objašnjava direktor Hotela Cerkno, Jože Oplotnik.

Otvoreno skijalište Cerkno

U Cerknu nisu zaboravili ni porodice sa najmlađima i ljubitelje drugih zimskih radosti. Biće raznovrsno i zabavno na uređenoj sanjkaškoj stazi, snežnoj vrtešci i igralištima, a i ljubitelji skijaškog trčanja će moći da uživaju u čarima prirode u mirnom okruženju. Za njih smo uredili stazu za trčanje. Uređaji rade svakog dana od 9 do 16 časova.

Različiti događaji u okruženju

Ski centar Cerkno je popularno izletište i za one koji ne skijaju. Na vrhu skijališta pored Alpske Perle, koja je poznata po raznovrsnoj kulinarskoj ponudi, pruža se veličanstven pogled na Julijske Alpe i Triglav. Dan možete iskoristiti da se igrate na snegu ili šetate sporednim šumskim stazama. Ljubitelji kupanja i spa centara dobrodošli su u termama hotela Cerkno. Za pravo zimsko uživanje i jačanje otpornosti organizma, u ponudi je hotelska slana soba.

Otvoreno skijalište Cerkno

Cenovno najpristupačnije skijalište u Sloveniji

Zbog različitih vrsta staza, od najblažih do najstrmijih i najizazovnijih, Ski centar Cerkno je najpopularnija destinacija među slovenačkim porodicama. U poređenju sa drugim velikim skijalištima, skijalište Cerkno je svakako najpovoljnije skijalište u Sloveniji.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -