-0.8 C
Belgrade
subota, 9 decembra, 2023

Mudra Art Cuisine, visoka kuhinja i umetnički program

U Beogradu će se 10. februara zvanično otvoriti restoran Mudra Art Cuisine, jedinstveni koncept restorana, koji uz fenomenalno dizajniranu hranu, gostima nudi umetnički program najvišeg nivoa

Gastronomski doživljaj, pozorište, kamerni orkestar sa dirigentom, poetski performans, alternativni jazz i vaše prisustvo čine sadržaj ove kreacije, kojoj će se gosti sa puno ljubavi i pripadnosti iznova i iznova vraćati. Mudra Art Cuisine je ambijent u kojem ćete oživeti dete u sebi i dopustiti mu da se bezbrižno zaigra u vrtlogu draži i ushićenja. Nastala je iz vere da samo prave vrednosti stvaraju prilike za budućnost o kakvoj sanjamo, a da je nam je svima dozvoljeno da sanjamo i najluđe snove.

Želja Mudre je da u igri živog kontakta pomeri granice konvencija svakodnevnice i na temelju razbuđenih čula raspiri solidarnost i empatiju, ta arhetipska osjećanja koja često i nepravedno zanemarujemo. U njenom prostoru, od vas očekujemo da se ponovo zaljubite, u sebe i u svet oko vas. Mudra Art Cuisine – gde je čovek čoveku čovek. Šef kuhinje je Aleksandar Kerekeš, a poslastičar Kristina Radosavljević.

Program u Mudi potpisuju reditelji Milan Nešković i Jana Maričić, a među izvođačima programa su poznati glumci Nebojša Milovanović, Marko Marković, Branislav Jerković, dirigent Stefan Zekić, muzičari Jasna Jovićević, Milan Šumenković i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -