12.3 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Završen hibridni 16. Sajam ukusa GASTexpo i Sladoled

Uspešno je završen hibridni, 16. po redu HoReCa sajam ukusa GASTexpo u Ljubljani. Sajam GASTexpo u hibridnoj varijanti je definitivno postao nova dimenzija poslovnog umrežavanja i širenje B2B poslovnih kontakata

Ovogodišnji sajam je svakako bio sajam novih tendencija i svima je ponudio više. Poseta i atmosfera na sajmu bili su izuzetni, čak i iznad očekivanja. Za to su zaslužni i izlagači i posetioci.

Sajmovi se vraćaju na svoje uobičajene koloseke, ali se istovremeno okreću novom, digitalnom pravcu – sajmu u digitalnoj i hibridnoj verziji. Organizator već razmišlja o budućem sajmu i najavljuje da se neke ideje i inovacije već pripremaju za 2024. Datum održavanja sledećeg sajma je već određen i biće u terminu od 31.1 do 3.2. 2024. godine. Praznik ugostiteljstva i hotelijerstva stvaramo zajedno sa izlagačima i posetiocima!

Pozivamo vas da posetite »Foto i video galeriju 2023«. Pogledajte i kako je sve to izgledalo na društvenim mrežama sajma.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -