15 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Portonovi – adresa za utočište po vašoj meri

Portonovi rizort jedan od najprepoznatljivijih brendova u Crnoj Gori kada je u pitanju tržište luksuznih nekretnina. Ovo dobro poznato mediteransko naselje, u srcu Bokokotorskog zaliva, u ponudi ima 218 luksuznih nekretnina za prodaju ili za izdavanje, veličine od studija do četvorosobnih stanova i vila

Rizort se u punom sjaju sprema za letnju sezonu i rezervacije apartmana su već u punom jeku. Domaći, kao i regionalni i inostrani gosti iskazuju sve veće interesovanje da odsednu u jednom od najluksuznijih naselja Jadrana. Ono što goste najviše privlači je ponuda nekretnina tik uz more, koje podsećaju na mediteranska naselja u Francuskoj ili Italiji, u kombinaciji sa raznovrsnom ponudom vrhunskih restorana i kafića.

Portonovi – adresa za utočište po vašoj meri
Ako se odlučite da vaše letovanje bude nalik boravku u svom ličnom raju, Portonovi rezidencije imaju svoje privatne bašte i bazene, koji omogućavaju potpunu privatnost i mir, za odmor uz zvuk talasa u hladu palmi. Veliki broj gostiju se vraća Portonovom, a ono što ih konstantno privlači jesu mir, lepota,  jedinstvena priroda i izuzetan luksuz.

Portonovi – adresa za utočište po vašoj meri

Boravak u Portonovi rizortu posebnim čini izuzetno bogata gastronomska ponuda, jedinstvena na crnogorskom primorju. Od restorana Perla Square, koji ima jela inspirisana kombinacijom mediteranskog, tradicionalnog i modernog, pripremljena od pažljivo biranih autentičnih proizvoda iz sela u okolini Herceg Novog, do menija restorana Romeo & Juliet sa autentičnim italijanskim jelima i poslasticama koje pripremaju svetski poznati kuvari, novine u gastronomskoj ponudi Portonovog stižu redovno. Restoran u Square Portonovi donosi hranu sa elementima bliskoistočne kuhinje. Tu je i neprikosnoveni Tapasake klub, koji je svojevrsna gastronomska reprezentacija Japana na Balkanu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -