22.8 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Kupite stan na kruzeru i plovite svetom

U poslednjim godinama krstarenja se vraćaju na velika vrata, čini nam se kao nikad do sada. Nova vremena diktiraju nove trendove, takav slučaj je zabeležen i u industriji kružnih putovanja koja je pretpela teške posledice u pandemiji

Za većinu ljudi, plovidba svetom je iskustvo koje se doživi samo jednom u životu. Međutim, za nekoliko srećnika, beskrajno putovanje može postati realnost. U novoj akciji “Kupite stan na kruzeru i plovite svetom” koju je pokrenula je kompanija Storylines možete biti stalno na putovanju.

Sa kompanijom Storylines beskrajno putovanje oko sveta može da počne već sledeće godine. Kad njihov prvi rezidencijalni brod za krstarenje bude porinut 2024. godine, sadržaće čak 547 potpuno opremljenih rezidencija dostupnih za trajnu prodaju.

Putnici koji žele da žive, rade i uživaju dok istražuju svet imaće jedinstvenu priliku da žive na brodu sve vreme. Većina stanova ima od jedne do četiri spavaće sobe, u rasponu od 20 do 180 metara kvadratnih, navodi Travel + Leisure.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Storylines (@storylinesatsea)

Svaki stan može biti prilagođen potrebama kupaca, imaju balkone, i cene se kreću od jednog do čak osam milona dolara. Pored toga, postoji i niz domova dostupnih za samo 600.000 dolara za najam. Toliko košta da dve godine živite na kruzeru kao podstanar.

Kao i kod svih vrhunskih brodova za krstarenje, MV Narrative je dugačak oko 230 i širok 30 metara, i posedovaće niz pogodnosti. Tu su tri bazena, staza za trčanje, teretana, studio za jogu i golf simulatori.

Uz 20 restorana i barova, gurmani mogu biti sigurni da će svaka njihova kulinarska potreba i želja biti zadovoljena. Brod takođe ima sopstvenu mikropivovaru i vrt sa solarnim pločama bez zemlje koji će snabdevati njegove restorane svežim namirnicama i domaćim pivom.

Portonovi – adresa za utočište po vašoj meri, saznajte više.

Na raspolaganju će biti i zerowaste pijaca sa lokalnim proizvodima. Ostali zabavni sadržaji na brodu uključuju biblioteku, marinu, bioskop, umetnički studio i kuglanu. MV Narrative je izgrađen imajući na umu održivost. Brod radi na gas koji je ekološki prihvatljiviji od konvencionalnih goriva.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -