14 C
Belgrade
subota, februar 24, 2024

Odmor kao da sanjate…

Iberostar Slavija je hotel sa pet zvezdica koji se nalazi u Budvi. Ovo je hotel sa spektakularnim pogledom na more i grad, u kom možete uživati sa bazena na modernom krovu. Takođe možete uživati u osvežavajućim koktelima ili ukusnom obroku od sveže ribe dok posmatrate neponovljivi zalazak sunca iz bara na krovu

Udobne i elegantne sobe vas pozivaju da se opustite nakon dana provedenog na plaži ili u šetnji gradom. Istorijski centar Budve udaljen je svega 15 minuta hoda od hotela. Taj Stari grad među srednjovekovnim zidinama, vratiće vas nazad kroz vreme, dok budete šetali njegovim kaldrmisanim ulicama punim priča mletačkog porekla.

Takođe, veoma blizu hotela, na svega pet minuta udaljenosti, možete se okupati na Slovenskoj plaži. Možete isto tako posetiti i poznatu Mogren plažu, impozantnu peščanu oblast okruženu stenama koje će vam pružiti mir koji tražite na vašem odmoru iz snova.

Odmor kao da sanjate…

Ukoliko ste u potrazi za potpuno opuštajućim odmorom, pozivamo vas da posetite spa. Ovo je mesto na kome ćete ugoditi sebi i razmaziti se nekom neverovatnom masažom ili tretmanom lica. Isključite se iz spoljašnjeg sveta u sauni ili hamamu, tradicionalnom arapskom kupatilu.

Ukoliko sanjate o jedinstvenom venčanju, Iberostar Slavija je mesto za vas. Neverovatan pogled na Jadransko more i spektakularni objekti ovog hotela biće savršeni za vas. Bez ikakve sumnje, ovo je idealan hotel za vaš nezaboravan dan.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -