20.8 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma – leto u porodičnom raju

Leto je pred vratima, i mnogi su u potrazi za mestom koje im nudi opuštanje i odmor za čitavu porodicu, ali i doživljaje koje će dugo pamtiti. Predlažemo da ne idete daleko, već se prepustite uživanju na najdužoj peščanoj plaži na crnogorskom primorju gde se nalazi Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma, ultra all inclusive hotel i prava letnja idila za porodice, parove i prijatelje

Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma - leto u porodičnom raju

Prve impresije gostiju u vezi sa Azul Beach Resort Montenegro by Karisma koji je, kao deo jedne od vodećih hotelskih grupacija na Karibima – Karisma Hotels & Resorts, smešten u Ulcinju, se mogu iskazati samo kao rajsko zadovoljstvo i luksuz. Kompleks se prostire na čak 17 hektara i predstavlja sinonim za udobnost, opuštanje i dobar provod. Raspolaže sa čak 479 komfornih soba i apartmana, od kojih je čak 260 smeštajnih jedinica namenjeno porodicama sa dvoje ili više dece za koje je pažljivo pripremljen bogat program aktivnosti.

Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma - leto u porodičnom raju

Azul Beach Resort by Karisma s pravom važi za jedan od najboljih all inclusive hotela u Crnoj Gori za porodičan odmor, jer je ceo koncept boravka kreiran tako da deca budu na prvom mestu. Mališani, ali i oni malo stariji prosto obožavaju mesta poput ovog, a kako i ne bi kada komples ima igralište i dva bazena za decu, kao i zatvorenu dečju igraonicu. Probleme sa dečjim apetitom, Azul Beach Resort Montenegro, rešio je raznovrsnom ponudom hrane za decu, a obradovaće ih i zdrave grickalice u Klubu za decu, kao i dečji meni u L’Osteria A La Carte restoranu. Pored toga po potrebi tu su dečji krevetići, kao i bejbi paketi sa grejačima za flaše, sterilizatorima, dečjim kolicima i na zahtev hrana visokog kvaliteta za bebe.

Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma - leto u porodičnom raju

Naravno, odrasli nisu zaboravljeni i na raspolaganju im je veliki broj sportskih i zabavnih aktivnosti na najvećoj površini bazena u Crnoj Gori, kojih ima čak osam. Za poseban užitak na raspolaganju je i “Premium sekcija”, kao i swim up apartmani sa direktnim pristupom bazenima. Ljubitelji gastronomije takođe neće ostati ravnodušni, biće za svakog ponešto od specijaliteta mediteranske i balkanske kuhinje u pet restorana i sedam barova. Međutim, ako ipak poželite da prošetate po okolini, tu je šarmantni Ulcinj – “grad gusara”.

Luksuzni kompleks Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma

“Ako staviš prst u more imaćeš vezu sa celim svetom”, kaže stara izreka koja najbolje opisuje doživljaj jednog od najranije naseljenih gradova na čitavom primorju. Više od dva milenijuma ulcinjske istorije čini da već na prvi pogled primetite lepotu koju donose pomešane kulture Orijenta i Zapada. Dok šetate starim ulicama, bogatstvo kulturnog nasleđa oseća se na svakom koraku, a zidine i utvrđenja vam pričaju o vremenima kada su brojni brodovi plašivši se gusarskih napada, sa zebnjom prolazili ulcinjskom obalom.

Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma - leto u porodičnom raju

Proverite zašto se gosti ponovo vraćaju u Azul Beach Resort Montenegro – iz kog god kutka sveta da dolaze!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -