22.8 C
Belgrade
ponedeljak, jul 22, 2024

Novi standardi izuzetne usluge prilagođene ženi u hotelu Regent

Regent Porto Montenegro dobitnik je prestižne Platinum oznake koju izdaje SHe Travel Club, renomirana internacionalna i nezavisna organizacija koja vrši provjeru i sertifikuje hotele prema očekivanjima ženskih gostiju u četiri osnovna segmenta: sigurnost, udobnost, usluga i ugostiteljstvo

Regent je prvi hotel na crnogorskoj obali koji je odgovorio strogim kriterijumima postavljenim od strane SHe Travel Club-a i zavrijedio najveću kategoriju prema njihovoj klasifikaciji.

Ekspertiza SHe Travel Club-a temelji se na redovnim istraživanjima i globalnim studijama koje stavljaju u fokus jedinstvene potrebe i očekivanja putnica. Dijeljenjem rezultata ovih istraživanja sa hotelima, SHe Travel Club ima za cilj podizanje svijesti o potrebama i očekivanjima žena koje putuju i poboljšanje njihovih iskustava prilikom putovanja i boravka u hotelima, širom svijeta.

Marija Delibašić, direktorica prodaje i marketinga u hotelu Regent Porto Montenegro kazala je da ova oznaka ima veliki značaj jer ističe posvećenost hotela osnaživanju svake žene koja nas posjeti. “Naš najveći prioritet je pružanje izuzetne usluge, koja osigurava da se svi naši gosti, posebno žene, osjećaju dobrodošlo, sigurno i inspirisano tokom boravka u hotelu.”

Tokom 2023. godini, SHe Travel Club će lansirati online platformu za obuku, posebno dizajniranu za hotelske timove, pružajući smjernice o tome kako zadovoljiti potrebe i preferencije ženskih gostiju.

Značajan broj ovih preporuka hotel Regent je već integrisao u svoje poslovanje, pa je gošćama hotela na raspolaganju Emergency Kit, koji uključuje pažljivo birane proizvode za njegu, a koji je lako dostupan na zahtjev. Dodatno, gošće mogu iskoristiti benefit popodnevnog koktela ili čaja za dvije osobe.

I ovo postignuće dio je Regent-ove vizije stvaranja hotelskog iskustva koje nadmašuje očekivanja, gdje svaki gost može uživati u boravku u hotelu i osjećati sve benefite istinskog gostoprimstva.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -