0.7 C
Belgrade
ponedeljak, 4 decembra, 2023

Biznis u balansu

Uspešne korporacije su odavno uvidele da način komunikacije sa zaposlenima govori mnogo o samoj kompaniji. Pokušavajući da sačuvaju svoje „top performere“, kompanije nastoje da na radnim mestima uvek imaju zadovoljne radnike koji postižu dobre rezultate. Prateći potrebe naših klijenata u vezi sa ovom poslovnom strategijom, TU magazin priprema prvu konferenciju pod nazivom „Business in Balance“, namenjenu menadžerima kompanija koji brinu o wellbeingu svojih zaposlenih i njihovom mentalnom i fizičkom zdravlju

Ova konferencija će se održati u martu 2024. godine u Beogradu i označiće novi pravac i pogled na organizaciju tim bildinga i svih ostalih aktivnosti zaposlenih, uz akcenat na sinergiju sa prirodom, brigu o zdravlju i balansu poslovnog i privatnog života.

Podelite svoja iskustva i poglede na wellbeing zaposlenih sa biznis zajednicom, i predstavite svoju kompaniju kao poslodavca kome je stalo do zdravlja i dobrobiti zaposlenih.

Uporedo sa tim, korporativni turizam privlači sve više pažnje turističkih destinacija i hotela, pa vas pozivamo da učestvujete na „Business in Balance“,  konferenciji i tako se upoznate sa najboljom turističkom ponudom koja pozitivno utiče na blagostanje čitavog organizma.

Više informacija o „Business in Balance“ konferenciji možete dobiti na info@tuworkshop.net ili pozivom na +381 64 111 25 31.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -