19.9 C
Belgrade
ponedeljak, maj 27, 2024

Dani Meksika u hotelu Hyatt Regency Beograd

Upustite se u autentično putovanje kroz meksičku kulturu u srcu Novog Beograda tokom Dana Meksika

Od 12. do 23. septembra, hotel Hyatt Regency Beograd, u saradnji sa meksičkom ambasadom u Beogradu, domaćin je događaja pod nazivom „Ukusi Meksika u Srbiji“.  Tokom ove kulturne manifestacije, posetiocima će biti pružena prilika da uživaju u primamljivim specijalitetima pažljivo pripremljenim od strane veštog meksičkog kuvara Džonatana Martineza Herere, koristeći autentične sastojke direktno iz ove živopisne severnoameričke zemlje.

U partnerstvu sa Meksičkom ambasadom u Beogradu, hotel Hyatt Regency Beograd s ponosom nastavlja svoju tradiciju predstavljanja raznovrsnih svetskih kultura, pružajući iskustvo koje slavi autentične ukuse, zavodljive plesove, dragocene običaje i tradicije.

Dani Meksika biće upotpunjeni sada već tradicionalnim događajem Blok 21, 15. i 22. septembra od 18h u dvorištu hotela Hyatt Regency Beograd. Posetioci će imati priliku da isprobaju tradicionalne street food specijalitete iz Meksika, kao i njihova originalna i osvežavajuća pića.

Od 12., 14. i sve do 23. septembra, Metropolitan restoran će predstaviti primamljiv autentični meksički set meni, vešto kreiran od strane uglednog meksičkog kuvara. Pripremite svoje čulo ukusa za izvanredno iskustvo dok uživate u delikatesima kao što su Aguachile de camarones, Taco de cochinita pibil i Mole poblano – tradicionalni majstorski specijaliteti koji su oličenje bogate meksičke gastronomije.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -