13.6 C
Belgrade
petak, maj 3, 2024

Upoznajte izlagače na TU Ski&Spa Workshop-u 2023

U regionu vlada veliko interesovanje turista, ali i skijališta, hotela i termi povodom predstojeće sezone. Želite li da zimsku sezonu 23/24 predstavite klijentima pre ostalih?

Upoznajte izlagače koji će se 5. oktobra 2023. godine u hotelu Metropol Palace Belgrade, predstaviti turističkim agencijama i kompanijama.

Države: Austrija i Italija
Lokacija: /
Pun naziv: Falkensteiner Hotels&Residences

Falkensteiner ispunjava vaše praznične želje! Bilo da planirate porodični odmor na plaži ili na planini, opuštajući velnes odmor sa partnerom u oazi blaženstva i spokoja, sportski odmor sa prijateljima ili putovanje u neku od istorijskih prestonica Evrope – Falkensteiner vam nudi savršen odmor i destinaciju prilagođenu svakoj fazi vašeg života. Dobrodošli kući!

Web adresa: www.falkensteiner.com/en

Država: Srbija
Lokacija: Kopaonik
Pun naziv: Grey Hotel Kopaonik

Kada zakoračite u jedinstveni koncept koji čine Grey Family**** i Grey Hotel***** očaraće Vas bogatstvo različitih sadržaja dostupnih posetiocima. Naši Deluxe Apartmani i Deluxe Sobe opremljeni su po najvišim standardima koji prate svetsku scenu u dizajnu. Nalazimo se u samom centru ski centra i počev od personalizovane usluge, sve je podređeno Vašim željama, u nadi da ćemo za Vas kreirati nezaboravan doživljaj koji ćete dugo prepričavati.

Web adresa: www.greyhotel.rs

Država: Srbija
Lokacija: Vrnjačka Banja
Pun naziv: Hotel Fontana

Hotel „Fontana“ je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog „Mosta ljubavi“ i Promenade.

Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom više od 55 godina, već godinama je najpopularnije mesto kome mnogi poklanjaju svoje poverenje. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smeštajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park. Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja, pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsedali glumci, umetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbeđuju udobnost i komfor. Prilikom renoviranja hotela, vodili smo računa o vašoj udobnosti, ali mi želimo da vam ponudimo više od prijatnog smeštaja. Nudimo doživljaje koje ćete pamtiti.

Web adresa: www. fontanavrnjackabanja.com

Država: Srbija
Lokacija: Banja Vrdnik
Pun naziv: Movenpick Resort & Spa Fruške Terme

Smešten na osunčanim padinama prvog nacionalnog parka u Srbiji, Fruške gore, Movenpick Resort & Spa Fruške Terme je lako dostupan, nalazi se 70 km od glavnog grada Beograda, 50 km od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla i 22 km od Novog Sada. Član grupe Accor Hotel i premium brenda Movenpick. Najveći velnes & spa centar u Srbiji sa više od 300 smeštajnih jedinica, specijalizovanim etno i italijanskim restoranima, dnevnim restoranom i brojnim barovima u ponudi. Velnes & spa zona se prostire na 3 nivoa i 20 000 m², sa 11 bazena zatvorenih i spoljašnjih sa termalnom mineralnom vodom i svetom sauna sa 12 vrsta sauna (ruska, finska, parno kupatilo, infracrveno, hromo, panoramsko, Knajpova staza, tepidarijumi, kaldarijum, solarijum, slana soba, zona za opuštanje).

Resort ima centar za masažu, (relaks i terapeutski), zdravstvene tretmane (detoks, hidratacija, oksigenacija, balneoterapija, karbofit) i prvi naturistički spa u Srbiji.
Najveći hotelski konferencijski centar sa 12 sala za sastanke, kapaciteta 2000 učesnika. Dostupna je tehnička podrška i oprema, kao i garaža sa 480 parking mesta i parking za autobuse.

Web adresa: www.frusketerme.com

Država: Bosna i Hercegovina
Lokacija: Sarajevo
Pun naziv: Hotel Nomad Bjelašnica

Čist planinski vazduh, pogled na bajkovite padine Bjelašnice, beskrajne šetnje njima, skijanje, ukusna hrana, druženje… Zvuči dobro, zar ne?!

Sve to, pa i mnogo više, donosi Nomad, novi wellness&spa hotel koji je smešten neposredno uz skijašku stazu ove planine. Objekat u svom sastavu ima 51 dizajniranu hotelsku sobu. Svaki, pa i najmanji detalj, uključujući i njegov naziv, pažljivo je osmišljen. Među nama danas žive moderni nomadi. Oni misle brže i jasnije od “običnih turista”, žele dosegnuti dalje i živeti uzbudljivije. Osećati se dobro i slobodno, poput naših dalekih predaka.A to mogu jedino kada se kreću, putuju, prihvataju izazove, upoznaju nova mesta i ljude, te stvaraju nove konekcije. Oni traže udoban smeštaj, dobru hranu, čistu prirodu, zanimljivu lokalnu kulturu i dobru internet konekciju. Ako ste se pronašli u ovom opisu, Hotel Nomad na Bjelašnici je odgovor na sve Vaše želje.

Web adresa: www. hotelnomad.ba

Država: Srbija
Lokacija: Kopaonik
Pun naziv: Hotel Putnik Kopaonik

Hotel Putnik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika. Kompletno renoviran hotel, sada svojim gostima nudi sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim. Smeštajni kapacitet je 116 jedinica, odnosno 270 ležaja, od kojih je gostima na raspolaganju u hotelu 83 modernih standardnih soba, 13 family soba i 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja je u sklopu hotela Putnik i gostima pruža 6 family i 8 standardnih soba. Hotel ima direktan izlaz na ski stazu Sunčana dolina 1C. Goste očekuju bogati dodatni sadržaji: SPA & WELLNESS centar, pansionski restoran, lobby bar, igraonica za decu, Entertainment igraonica, fitness centar, kongresni centar i sala za sastanke, skijašnica u sklopu hotela, višenamenski otvoreni sportski tereni, parking, bankomat. Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra skijališta, kao i povratak do hotela.

Web adresa: www.hotelputnik.com

Država: Srbija
Lokacija: Sokobanja
Pun naziv: Hotel Sunce, Sokobanja

Za sve one koji traže mesto gde mogu da provedu vreme u opuštanju, oporavku i osveženju tela i duha od svakodnevnog stresa i mnogobrojnih poslovnih obaveza, hotel Sunce Sokobanja je idealno mesto da kvalitetno provedete vreme sa svojim prijateljima ili porodicom. Na samo 2,5 sata lagane vožnje od Beograda, 3,5 od Novog Sada ili 1 sat od Niša, hotel Sunce i Sokobanja pružaju Vam jedinstvenu priliku da se napunite pozitivnom energijom i resetujete za nove radne pobede.

Pored hotela nalaze se staze za šetnju, a po kvalitetu vazduha Sokobanja nadaleko je poznata. Svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.

Hotel Sunce opremljen po najsavremenijim standardima, raspolaže sa 155 smeštajnih jedinica, dva restorana (pansionski i A la carte Tilia), lobby barom i pool barom, dve banket sale i savremenim Wellness i Spa centrom na 1300 m². U ponudi smeštaja, hotel Sunce nudi 14 tipova smeštajnih jedinica. Svaki od tipova pruža izuzetan komfor i udobnost, po najvećim svetskim standardima.

U ponudi hotela Sunce se nalaze dve multifunkcionalne sale, pogodne za organizaciju različitih vrsta seminara, konferencija, radnih sastanka, koktela i svečanih prijema. Jedinstveni Wellness i Spa centar predstavlja jezgro i svetlost hotela Sunce. Prostire se na 1300 m², i gostima pruža veliki izbor različitih sadržaja. U ponudi su dva zatvorena bazena od kojih je jedan sa hidromasažerima i jedan otvoreni bazen. Vodene atrakcije, hidromasažna kada, tropski tuš i tunel iznenađenja, tri vrste sauna (finska, bio, soft), parno kupatilo i kaldarijum idealno su mesto za odmor duha i tela. Slana soba, hladna i relax soba sa tepidarijumima upotpuniće oazu mira.

U prijatnom ambijentu naših soba za masažu, terapeuti će se pobrinuiti da odaberu tretman koji će našim gostima doneti osećaj potpunog opuštanja. U ponudi su relaks, terapeutska, antistres, sportska, kao i masaža aromatičnom svećom. U Spa centru je na raspolaganju i bar sa ponudom različitih bezalkoholnih koktela, frapea i smutija.

Web adresa: www.suncehotel.rs

Država: Srbija
Lokacija: Vrnjačka Banja
Pun naziv: Hotel Tonanti

Hotel Tonanti u Vrnjačkoj Banji je odlično mesto za pravi odmor i uživanje. Nalazi se u srcu Vrnjačke Banje, u blizini gradskog parka i Mosta ljubavi. Ono što ga izdvaja od konkurencije je gostoprimstvo, odličan izbor pansionske hrane i a la carte restorana, koji su otvoreni i za spoljne goste. Mnogi gosti hotela koji mu se vraćaju više puta pominju njegovu udobnost i besprekornu čistoću.

Hotel nudi 146 smeštajnih jedinica najviše kategorije, od standardnih dvokrevetnih soba do luksuznih apartmana. Pored smeštajnih kapaciteta, na raspolaganju su i tri konferencijske sale.
Za one koji traže pravu dozu opuštanja, na raspolaganju im je odličan spa i velnes centar, koji uključuje zatvorene i otvorene bazene, đakuzi, tri saune, parno kupatilo, slanu sobu, tepidarijum i sobe za masažu.
Savršeno mesto za odmor postaje još bolje jer promo paketi gostima nude odlične pogodnosti.

Web adresa: www.hoteltonanti.rs

Država: Srbija
Lokacija: Kopaonik
Pun naziv: Viceroy Hotel, Kopaonik

U podnožju snežnih planina, u srcu biodiverziteta, Viceroy Kopaonik Srbija poziva sve one koji traže beskrajnu avanturu. Istražite smelo i dalje od našeg očaravajućeg utočišta, „ski-in ski-out rizorta“ sa 119 soba koji dokazuje da je moguće doživeti vrhunac modernog luksuza u neukroćenoj prirodi. Dočekaćemo vas duhom blistavim kao klima na Kopaoniku čiji je nadimak, „Sunčana planina“, opravdan sa blizu 200 sunčanih dana godišnje i prijatnim vremenskim uslovima tokom cele godine.
Planinski dragulj, Viceroy Hotel Kopaonik, predstavlja pravi luksuzni ski centar na Kopaoniku. Mi smo vaši planinski domaćini i potrudićemo se da ovde pronađete inspiraciju i osveženje. Počnite u našim restoranima, uključujući apres-ski salon sa prekrasnim bajkovitim pogledom. Opustite se nakon dana na stazama u Spa centru Viceroy sa kozmetičkom laboratorijom, zatvorenim bazenom i hamamom/prostorom za piling. Tu smo da podstaknemo vaš osećaj za otkriće, popravimo vaše raspoloženje i proširimo vašu maštu ka novim, dalekosežnim mestima.
Dobrodošli u Viceroy Hotel Kopaonik!

Web adresa: www.viceroyhotelsandresorts.com/serbia

Država: Srbija
Lokacija: Zlatibor
Pun naziv: Hotel Zlatibor****

Hotel Zlatibor je hotel sa četiri zvezdice i nalazi se u samom centru turističke destinacije, pored glavnog trga i Zlatiborskog jezera. Raspolaže sa 150 najsavremenijih soba i više od 80 apartmana. Najveći dragulj hotela je Magnesium Wellness & Spa centar, koji se prostire na više od 4000 m2 i sadrži bazene sa magnezijumskom vodom. Pored tri bazena, gostima je na raspolaganju i VIP spa, poseban spa apartman i luksuzni spa centar. Kada je u pitanju gastronomija, hotel Zlatibor ima a la carte restoran Kalem by ZAK Mountain Concept, kao i hotelski restoran RUJ. Gostima je na raspolaganju i kongresni centar sa tri sale različitih veličina i kapaciteta, koje nude prostor, opremu i podršku za sve poslovne događaje. Zabava je poseban segment celokupnog koncepta, pa posetioci imaju priliku da uživaju u kuglani, sali za bilijar i prostranoj igraonici za decu.

Web adresa: www.hotelzlatibor-resort.com

Država: Bugarska
Lokacija: Sofija/Pravec
Pun naziv: Hyatt Regency Pravets Resort

Luksuzni Hyatt Regency Pravets Resort na obali jezera Pravec, koji se nalazi na pola sata vožnje od grada Sofije, savršena je destinacija za pronicljive poslovne ili rekreativne putnike. Živopisno odmaralište ima 244 savremene sobe i apartmana sa pogledom na mirno Pravečko jezero ili veličanstvene planine Balkan, spa centar za podmlađivanje sa 25-metarskim grejanim zatvorenim bazenom, gurmanske restorane, konferencijski centar za do 500 delegata i Championship golf teren PAR 72 sa 18 rupa.

Web adresa: www.hyatt.com/en-US/hotel/bulgaria/hyatt-regency-pravets-resort/sofrp

Država: Srbija
Lokacija: Kopaonik
Pun naziv: Kraljevi Čardaci Spa

Hotel se sastoji od 59 smeštajnih jedinica različitih struktura. U sklopu hotela se nalaze:
– SPA & WELLNESS centar za decu i odrasle
– Pansionski restoran
– Lobby barovi
– Kamin sala
– Igraonica za decu
– Fitness centar
– Kongresni centar
– Bina na otvorenom za održavanje programa animacije
– Bašta na otvorenom sa 200 mesta

Hotel je deo kompleksa KRALJEVI ČARDACI SPA koji u svom sastavu ima 409 apartmana, a la carte restoran, pivnicu, frizerski salon i prodavnicu. Kompleks je otvoren u januaru 2012. godine i nalazi se u Vikend naselju Kopaonik, na glavnom putu, udaljen 2,5 kilometra od najblize žičare i 5 kilometara od centra Kopaonika. U septembru 2018. godine od strane Balkanske Alijanse hotelskih asocijacija (BAHA) dobili smo prestižno priznanje za najbolji hotel sa 4 zvezdice na Balkanu. Kraljevi Čardaci Spa su dobitnici nagrade “Najbolje iz Srbije 2019” u kategoriji hotela. Nagradu je dodelila Privredna komora Srbije i Ministarstvo turizma, trgovine i telekomunikacije. Posebno smo ponosni na “Turistički cvet”, najprestižniju nagradu za turizam u Srbiji koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, za doprinos u razvoju, unapređenju i promociji turizma u kategoriji najboljeg hotela za 2021. g.

Web adresa: www.kraljevicardaci.com

Država: Srbija
Lokacija: Kuršumlija
Pun naziv: Planinka Hoteli

Čak tri banje i pet hotela, smešteno je na teritoriji samo jedne male opštine na jugu Srbije – Kuršumlije. Prolom Banja, Lukovska Banja i Kuršumlijska Banja, prirodne su lepote koje pripadaju kompaniji „Planinka“, i svaka na autentičan način kombinuje moć lekovite vode, povoljnu mikroklimu, čist vazduh i bogatstvo prirode, kreirajući na taj način jedinstveno iskustvo za svakog posetioca. Hotel Radan u Prolom Banji obezbediće vam Prolom vodu u izobilju: kroz sadržaje velnes centra, kozmetičke i medicinske tretmane, kupanjem u otvorenim i zatvorenim bazenima, kao obavezan napitak uz svaki obrok i pauzu za kafu. Moć termalnih voda kada je u pitanju osveženje vašeg fizičkog i mentalnog zdravlja, kao i kako stvarno izgleda „disati punim plućima“, spoznaćete kroz sadržaje hotela Bela Jela, Kopaonik i Jelak u najvišoj banji Srbije – Lukovskoj Banji. Naučićete da uživate kao pravi Rimljani, koristeći termalne vode istorijski priznate Kuršumljske Banje u novootvorenom hotelu Planinka. Sezona kupanja u „banjskom trouglu“ traje čitave godine, isto važi i za sezonu uživanja i predaha, degustiranja lokalne hrane, domaćeg Prolom piva i upoznavanja srdačnih ljudi, bogate istorije i kulture kuršumlijskog kraja. Svaka od banja, biće ono jedno mesto baš idealno za beg od svakodnevnice i dopunu energije.

Web adrese: www.prolombanja.com; www.lukovskabanja.com; www.kursumlijskabanja.rs

Država: Austrija
Lokacija: Region Villach, Faaker See, Ossiacher See
Pun naziv: Region Villach Tourismus GmbH

Direktno na granici sa Italijom i Sovenijom nalazi se najsunčaniji region Austrije sa puno kristalno čistih jezera i prelepih planina.

Na Gerlitzenu (nadmorska visina oko 2000 m) zimi je uvek sneg sa više od 50 km staza za početnike i profesionalce! Do ovog regiona je lako doći preko aerodroma u Klagenfurtu ili Ljubljani, kao i vozom ili automobilom. Ovaj region ima pristupačne cene za sve (hoteli od 3* – 5*) i dobre i posebne ponude za turističke agencije (minus 10% za sve karte za skijanje)

Web adresa: www.visitvillach.at

ržava: Slovenija
Lokacija: Krvavec, Cerklje na Gorenjskem
Pun naziv: RTC Krvavec

RTC Krvavec je sedam godina zaredom najbolji slovenački skijaški centar, po izboru World Ski Awards. Ima više od 30 km ski staza različitih težina i nalazi se u Kamniškim Alpima, samo nekoliko centimetara ispod 2000 m nadmorske visine. Skijalište se ponosi poznatom Plažom Krvavec, na kojoj vikendom možete prisustvovati ski događajima i odličnom lokalnom ponudom hrane uz neke od najlepših pogleda na dolinu, najviši vrh Slovenije Triglav i susedne planinske vrhove, koji ovo područje čine tako jedinstvenim. Nakon sjajnog doživljaja alpskog snega, možete se zagrejati u sauni hotela Krvavec, gde ćete naći dve vrste sauna, finsku i infracrvenu. Prekriven zelenom travom, Krvavec u letnjem periodu predstavlja savršeno mesto za rashlađivanje u vrelim letnjim danima i odlično mesto za pešačenje za pojedince, porodice, bicikliste i ljubitelje adrenalina.

Web adresa: www.rtc-krvavec.si/en/

Država: Srbija
Lokacija: Beograd
Pun naziv: Saga doo, Beograd

Izazovi su neizostavni deo poslovanja svake kompanije, bez obzira na delatnost u kojoj posluje. Da bismo se suočili sa svakim od njih, potreban nam je tim iskusnih stručnjaka i afirmisanih profesionalaca koji nude kvalitetne i pravovremene odgovore. Mi smo jedan od takvih timova. Svako od nas je doprineo da Saga danas bude kompanija prepoznatljiva na tržištu po najsavremenijim softverskim i ICT infrastrukturnim rešenjima. Od osnivanja 1989. godine nesebično delimo znanje i iskustvo jedni sa drugima. Ovo je učinilo Sagu liderom u oblasti digitalne transformacije. Zahvaljujući partnerstvu sa više od 70 renomiranih imena iz ICT industrije, izrasli smo i razvili se u nezaobilaznu stanicu na putu unapređenja poslovanja za veliki broj klijenata. Naš fokus na razvoju i implementaciji inovativnih rešenja je ono što nas izdvaja i čini sinonimom za vrhunske poslovne rezultate. Zahvaljujući stručnosti naših zaposlenih, bliskoj saradnji sa klijentima i korišćenju najnovijih tehnoloških dostignuća, već godinama implementiramo rešenja koja transformišu poslovanje i čine razliku.

Dobri timovi postaju još bolji kada se udruže. Imajući to na umu, Saga je u januaru 2023. postala deo kompanije Noventiq, vodećeg dobavljača rešenja i usluga za digitalnu transformaciju i sajber bezbednost za tržišta u razvoju. Sa sedištem u Londonu, Noventiq trenutno ima više od 75.000 kupaca i 5.700 zaposlenih u skoro 60 zemalja širom sveta. Od oktobra 2021. Noventiq posluje i na Londonskoj berzi. U skladu sa našim vrednostima „IT nije tehnologija, IT su ljudi“, nastavljamo da cenimo znanje i stručnost i podržavamo naše zaposlene u tome. Svo stečeno iskustvo implementiramo u inovativna rešenja koja redefinišu poslovanje velikog broja klijenata širom regiona, a sada kao deo kompanije Noventiq širom sveta.

Web adresa: www. saga.rs

Država: Hrvatska
Lokacija: Sveti Martin na Muri
Pun naziv: Terme Sveti Martin

Terme Sveti Martin jedinstvena su destinacija na severu Hrvatske, koja se smestila usred netaknute prirode Međimurja. Ova oaza mira ponosi se lokalnom i zdravom gastronomijom, Healthness i Wellness ponudom, modernim smeštajem i više od 100 godina tradicije u termalnom kupališnom turizmu. Koncept Terma Sveti Martin nastao je u skladu s holističkom filozofijom doktora Rudolfa Štajnera koja označava kombinaciju aktivnog odmora, wellness doživljaja i podizanja svesti o vlastitom zdravlju s ciljem vraćanja tela, uma i duše u ravnotežu. Ljubitelji velnesa će u ovim termama uživati jer rizort nudi više od 20 različitih vrsta masaža sa uljima i maskama izrađenim od lokalnih namirnica, a Svet sauna i Beauty centar raspolažu bogatim izborom kozmetičkih tretmana prirodnom kozmetikom. Jedinstvenost je u tretmanima napravljenim od ekoloških i domaćih proizvoda na bazi termalne vode. Celi koncept Healthness odmora zaokružen je lekovitom termalnom vodom koja dodatno potencira zdravlje, osećaj lakoće i vitalnost organizma.

Web adresa: www.termesvetimartin.com

Država: Slovenija
Lokacija: Laško
Pun naziv: Thermana Laško

THERMANA LAŠKO je moderan zdravstveno-turistički centar sa programima i uslugama za velbing i zdravlje. Nalazi se u blizini Celja, skoro u centru Slovenije. Moderan i elegantan hotel Thermana Park Laško**** nudi Termalni centar, Sauna centar, Wellness centar, Fitness studio i moderan kongresni centar. KONGRESNI CENTAR: 10 sala za do 1.100 učesnika, sa prirodnim osvetljenjem kao i mogućnošću zatamnjivanja. Vrhunska oprema visoke tehnologije i moderan ambijent. TIM BILDING AKTIVNOSTI: Escape room, radionice kuvanja – Laško, adrenalinski park, zipline, bobkart – Celjska koča, poseta Pivske fontane – Žalec, kuglanje – Sevnica, poseta Starom gradu – Celju i Starom dvorcu. AJURVEDA: U hotelu Thermana Park Laško nalazi se Thermana & Veda Aiurveda centar. Ajurvedske tretmane sprovode iskusni ajurvedski specijalisti, indijski terapeuti, indijski majstor joge i kuvar.

Web adresa: www.thermana.si

Država: Bugarska
Lokacija: Sofija
Pun naziv: TouchMenu Ltd.

TouchMenu je pionir u digitalnim ugostiteljskim ekosistemima. Vodeći model kompanije je “Virtuelni konsijerž”, objedinjena All in One internet platforma, koja privlači goste hotela punim setom usluga, dostupnim sa bilo kog mobilnog telefona ili tableta putem jednog skeniranja QR koda. Deo portfolija TouchMenu-a je već više od 150 hotela širom sveta, pošto gosti u više od 10.000 hotelskih soba imaju pristup ovoj usluzi.

Virtuelni konsijerž uz upotrebu najnovijih tehnologija pomaže hotelima da dugoročno povećaju zaradu i zadovoljstvo svojih gostiju. To je moćni alat koji povezuje hotele i rizorte sa njihovim restoranima, salama za konferencije i prostorima za zabavu, a sve to gosti mogu da vide na svom mobilnom telefonu. Glavne karakteristike: Digitalni direktorijum gostiju; Digitalni meni koji pokreće AI; Centar za usluživanje gostiju (komunikacija pre, tokom i nakon boravka); Unutrašnje komunikacije; Upravljanje Spa kapacitetima (provera dostupnosti termina, instant rezervacije, organizovanje rasporeda zaposlenih); Upravljanje konferencijama i kongresima (MICE) (registracija učesnika, upravljanje listom gostiju, organizacija velikih događaja, kalkulator za budžetiranje); Ankete u realnom vremenu; Set za podizanje svesti.

Web adresa: www. touchmenuapp.com

Država: Slovenija
Lokacija: Zreče
Pun naziv: Ski Resort Rogla i Terme Zreče Spa

Rogla je pravi prirodni dragulj na vrhu Pohorja. Zimi je poznat kao središte avantura na snegu, dok se leti pretvara u zeleni raj za bicikliste i planinare. Deca su ga zavolela zbog njegovih jedinstvenih iskustava u prirodi, a blagotvorna priroda će impresionirati i starije ljude.

Zimsko skijalište Rogla sa 15 km skijaških staza, i 4 različita hotela i bungalova poziva vas, da uđete u zimu 2023/2024 sa novom šestosednom žičarom MašinŽaga, i novim FliingCoaster-om. U letnjoj sezoni odmaralište je pravo mesto za aktivan zeleni odmor, sportske pripreme, kongrese i sl.

TERME ZREČE su 16 km udaljene od Rogle, imaju tri različita hotela u kojima su mogući velnes i medicinski tretmani, a u zimskoj sezoni možete šatl autobusom otići do Rogle i nazad.

Web adresa: www.rogla.eu

Država: Austrija
Lokacija: Obertauern
Pun naziv: Valamar Riviera d.d.

Već skoro sedam decenija Valamar pruža vrhunska turistička iskustva, odličnu uslugu i inovativnu ponudu na atraktivnim destinacijama duž jadranske obale, a od 2018. godine i u Obertauernu u Austriji. Osim 100 km uređenih ski staza i odličnih apres-ski opcija, Obertauern nudi i naš Valamar Obertauern Hotel koji vas dočekuje u mirnom delu rizorta, tik uz ski stazu, i nudi udoban smeštaj i sve što je potrebno da bi imali nezaboravan zimski odmor, počevši od prostranog velnes centra, show-cooking restorana i vinskog bara, pa do odličnih mogućnosti zabave za porodice i kompletne usluge za skijaše. Sve što treba da uradite je da se opustite i uživate!

Web adresa: www.valamar.com

Milorad Janković, operativni direktor hotela Gorski

Država: Srbija

Lokacija: Kopaonik

Pun naziv: Gorski Hotel&Spa****

  • Ekskluzivna lokacija u samom centru Kopaonika
  • Ski staza ispred hotela, ski in-ski out
  • 97 luksuznih soba
  • 21 apartman za iskustvo sa 5 zvezdica
  • Spa centar sa otvorenim bazenom na 1000 kvadrata
  • Zatvoreni i otvoreni bazen sa pogledom na ski stazu
  • Saune, hamam, Ruska banja, Ledena fontana, Slana soba, Tepidarijum, Vichy soba
  • Lobby bar
  • A la carte restoran, Pansionski restoran i restoran La Pista za vrhunska gastronomska uživanja
  • Igraonica za decu
  • Kongresni centar sa 470 sedećih mesta i multifunkcionalnom salom od 470 m2
  • Fitness centar
  • 80 garažnih mesta i 40 parking mesta
  • Skijašnica 221 m2. 

Web adresa: www.hotelgorski.com 

Država: Srbija
Lokacija: Beograd
Pun naziv: Nobel Hotel grupa

Kao odraz udobnosti i gostoprimstva, Nobel Hotel grupa sa ponosom predstavlja kolekciju hotela u srcu Beograda. Sa nekoliko hotela koji obuhvataju različite stilove i potrebe, Nobel hotelska grupa pruža beskompromisno udoban smeštaj za sve goste.
Svi naši hoteli se ponose vrhunskim restoranima koji nude neodoljive ukuse kako domaće, tako i internacionalne kuhinje. Osim toga, profesionalno osoblje iz Nobel hotelske grupacije stoji vam na raspolaganju 24/7 kako bi vam osiguralo besprekoran boravak.

Bilo da u Beograd dolazite poslom ili iz zadovoljstva, Nobel Hotel grupa nudi savršeno mesto za vaš boravak. Dobrodošli u naš svet udobnosti u srcu Beograda.

Web adresa: www.nobelbelgrade.com

Država: Srbija
Lokacija: Zlatibor
Pun naziv: Bor Hotel by Karisma

Želimo vam dobrodošlicu u ekskluzivno utočište na prelepoj planini Zlatibor.
Harmonija, prirodna “šik” lepota i sofisticirana udobnost pružiće vam iskustvo iz snova. Svim gostima nudimo vrhunski stil i udobnost: 93 sobe i apartmana, 6 restorana i barova, SPA sa posebnim delom za decu, dečije igralište, teretanu, konferencijski sadržaji i privatni parking.

Hrana i piće su veliki deo iskustva hotela BOR by Karisma. Obradujte svoje nepce uz jela koje će vas odvesti širom sveta — od prelepe Italije do najudaljenijih krajeva Azije. Uparite svaki zalogaj sa vrhunskim koktelima izmiksovanim do savršenstva ili vinima i pivima iz celog sveta.

Doživite carstvo nenadmašnog mira u našem Vassa Spa i Wellness centru. Opustite se pored bazena ili uživajte u terapeutskom okrilju sauna i parnog kupatila, a zatim se prepustite umetnosti naših stručnih terapeuta, koji nude niz masaža za podmlađivanje i tretmane lica po meri.

Web adresa: www.borhotel.com

Država: Srbija
Lokacija: Novi Sad
Pun naziv: BOS4.tours

BOS4.tours je najnovije tehnološko rešenje koje organizatorima tura i aktivnosti omogućava veći broj rezervacija, veće prihode, veću vidljivost ponude i lakše poslovanje, dok destinacijama pruža mogućnost objedinjavanja ponude lokalnih organizatora i lakšu promociju. Već 70 organizatora iz regiona je korisnik platforme. BOS4.tours platforma orgazatorima putovanja omogućava:

  • Online rezervisanje tura 24/7, hotelskih paketa i aktivnosti na vašem (postojećem) sajtu
  • Automatizaciju prodajnih procesa u cilju uštede vremena i resursa
  • Prikupljanje recenzija – u ciju kontrole kvaliteta usluga i zadovoljstva klijenata
  • Promociju ponude tura kroz BOS distributivnu mrežu (uz plaćanje provizije za ostvarene rezervacije)
  • Kreiranje višejezičnih sajtova turističke tematike sa online rezervisanjem i mogućnošću samostalnog kreiranja sopstvene affiliate (promotivne) partnerske mreže – za bolje pozicije na pretraživačima i digitalnu transformaciju

Hoteli takođe mogu koristiti BOS4.tours platformu za predstavljanje svojih paket aranžmana i promociju tura sa svoje destinacije, čime mogu povećati interesovanje za boravak na svojoj destinaciji, zadržavanje u svojim objektima i ostvariti prihode na osnovu realizovanih rezervacija;

Promoteri destinacija mogu koristiti platformu za objedinjavanje ponude na lokalu i njihovu promociju kao i svih onih organizatora koji organizuju putovanja ka njihovoj destinaciji. Po dogovoru radimo i edukaciju lokalnih DMC i pomažemo u kreiranju strategije digitalne promocije.

Web adresa: www.bos4.tours

Više informacija možete dobiti na info@tuworkshop.net ili pozivom na +381 64 1112 531, a kako je izgledalo na našim prethodnim događajima možete pogledati OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -