25.1 C
Belgrade
nedelja, jun 23, 2024

Dubrovnik i Hvar među najboljim destinacijama sveta

Poznati magazin o putovanjima, Condé Nast Traveler, uvrstio je jednu zemlju iz našeg regiona na listu destinacija koje su najpoželjnije za posetu. U pitanju su njegove godišnje nagrade Readers’ Choice Award 2023. koje svrstavaju Hrvatsku među 20 najboljih destinacija na planeti

Condé Nast Traveler je renomirani američki magazin specijalizovan za putovanja. Ove godine je u okviru godišnjih dodela nagrada Readers’ Choice Award izdvojio Hrvatsku, posebno Dubrovnik i Hvar, kao najbolje destinacije koje putnici moraju obavezno posetiti.

Čitaoci magazina su u okviru dodele prestižnih nagrada Readers’ Choice Award 2023. stavili Hrvatsku na listu 20 najboljih mesta za odmor. Ova zemlja iz našeg regiona je zemlja zauzela visoko 14. mesto. Čitaoci su najviše hvalili, osim bogatih kulturno-istorijskih sadržaja, ljubaznost naroda.

Na ovom popisu ispred Hrvatske se nalaze Japan, Italija, Grčka i Irska, dok su se iza Hrvatske neočekivano nalaze destinacije poput Nemačke, Velike Britanije, Austrije ili Francuske.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Nagrade Readers’ Choice Awards predstavljaju tradicionalne i najprestižnije priznanje u industriji putovanja. Dodeljuju se na osnovu glasova čitalaca Condé Nast Travelera koji su slali recenzije i ocene bazirane na iskustvu stečenom tokom svojih putovanja.

Listu 20 najboljih destinacija na svetu prema Condé Nast Traveler magazinu možete pogledati na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -