18.7 C
Belgrade
petak, maj 17, 2024

Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu

Poznati britanski šef, jedan od najcenjeniji na svetu, uskoro otvara prvi svoj restoran u glavnom gradu Srbije. Jedan od restorana iz lanca Jamie’s Italian pronašao je svoje mesto Beogradu na vodi

Džejmi Oliver, vlasnik svetski poznatog lanca restorana Jamie’s Italian otvara svoj prvi restoran u Srbiji. Na zvaničnom sajtu piše da će se restoran nalaziti u Hercegovačkoj ulici.

Iako je nakon Bregzita imao problema oko nabavke skupih i originalnih namirnica iz Italije, što je uslovilo da zatvori nekoliko restorana, on je ipak nastavio da posluje širom sveta. Trenutno uspešno posluje u Irskoj, Brazilu, Portugalu, Mađarskoj, na Kipru, u Indiji, Kataru, Saudijskoj Arabiji i UAE.

Svaki specijalitet u njegovim restoranima priča priču o porodici, kulturi i kulinarskom umeću. Posebno je ponosan na tradiciju italijanske gastronomije, jer se preko porodičnog i ukusnog obroka pričaju priče o istoriji zemlje.

Srpska vina krupnim koracima napred, saznajte više.

Džejmi Oliver je britanski šef koji je stekao svetsku slavu svojim televizijskim emisijama Naked chef  i Jamie Oliver’s Food Revolution. Osim toga, poznat je i kao autor brojnih knjiga i kuvara sa raznolikom kulinarskom tematikom.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -