12.6 C
Belgrade
subota, maj 4, 2024

More, romantika i elegancija – savršeni trio za doček Nove godine

S ulaskom u novembar, nekako smo sve bliže pravljenju planova za novogodišnje praznike, kojima se mnogi raduju jer, napokon, mogu da sumiraju godinu za nama, da odmore i uživaju. I dok se većina okreće uobičajenim ritualima vezanim za slavlje, možda možete biti inovativniji i kreativniji, tako da ulazak u 2024. pamtite zauvek!

Recimo, da li ste nekada razmišljali o savršenom odmoru i dočeku Nove godine na primorju, uz dobru muziku i atmosferu i još bolje kulinarske specijalitete? Ako je vaš odgovor da, ali ne znate još uvek gde bi taj odmor mogao biti, imamo za vas sjajnu destinaciju.

DETALJI PRILOGA

Doček Nove godine na moru ima posebnu draž, a posebno kada ste okruženi raznim pogodnostima koje vam nudi samo mesto ili smeštaj u kom odsedate. Stoga je idealan izbor luksuzni hotel “Regent”, u Porto Montenegru, koji vam ove zimske sezone nudi nezaboravno SPA iskustvo, elegantnu večeru i uživanje uz zvuke “Frajli” i benda “The Grupa”.

Zima, šetnja kraj mora, romantična Boka i dobro društvo zvuče kao doček iz snova, zar ne?

Bilo da dolazite sopstvenim prevozom ili avionom, do Boke se stiže brzo i jednostavno, a letovi su vam dostupni tokom cele godine, dakle, ne samo tokom letnje sezone. U prelepom enterijeru “Regenta”, inspirisanom bogatom italijanskom rivijerom, zaista ćete imati utisak da ste u maloj Italiji, dok će vas, sa druge strane, opčiniti autentičnost najjužnijeg fjorda Evrope. Ono što je specifično za “Regent” jeste spoj modernosti i tradicije, uz dozu elegancije koja će učiniti da se osećate kraljevski.

DETALJI PRILOGA

Možete birati između tri ekskluzivne ponude: Prednovogodišnja žurku sa “Frajlama” (Pre-New Year Party) 30. decembra, po ceni od 336 evra, Novogodišnja gala večera od pet gangova uz šampanjac 31. decembra u restoranu Murano uz Tinu Džankić i akustične izvedbe svetskih hitova, po ceni od 220 evra po osobi, ili blistavu novogodišnju proslavu (Sparkling New Year Celebration) 31. decembra, sa bendom “The Grupa” u Teodo balskoj dvorani, po ceni od 402 evra.

Nagrađivani Regent SPA je mesto gde se možete opustiti i razmaziti nakon zabave. Ovo je oaza mira koja nudi širok spektar podmlađujućih tretmana, đakuzi, saunu, hamam i umirujuću parnu sobu i pravi je raj za one koji traže potpunu relaksaciju.

DETALJI PRILOGA

Veče pred Novu godinu uživaćete u večeri koja obuhvata kombinaciju tri jela, a u cenu je uključeno jedno noćenje u Premium sobi za dvoje, sa doručkom. Takođe, podrazumeva se da ovaj paket obuhvata dve karte za nastup “Frajli” uživo, koje će vas oduševiti svojom jedinstvenom fuzijom popa, svinga i panonske melanholije.

U noći kada dočekujemo Novu godinu nemojte zaboraviti da obučete svoj najbolji autfit, jer je red da 2024. dočekate sa stilom. Takođe vas očekuje spektakularna večera sa tri jela, praćena živopisnim saksofonom i energijom “The Grupe”, koja svira neke od najboljih svetskih hitova. Za 402 evra, koliko košta ovaj paket, dobijate i jedno noćenje u Premium sobi za dvoje sa doručkom, kao i dve karte za nastup poznatog benda.

Tivat je pravo mesto za uživanje u prazničnoj atmosferi. a na gradskoj rivi Pine koja se nalazi na svega nekoliko minuta udaljenosti od hotela, šetnjom uz more, organizovani su božićni sajmovi, humanitarni bazari, te bogat muzički program uz koncerte poznatih domaćih i regionalnih izvođača.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -