13.4 C
Belgrade
utorak, februar 27, 2024

Restoran u kom pada sneg

Danas ljudi u restorane ne idu samo da uživaju dobroj hrani i piću. Oni danas idu u restorane kako bi uživali u nesvakidašnjoj atmosferi i zabavi, što je jedan restoran u Kini podigao na potpuno neverovatan nivo

U Šangaju u Kini postoji restoran u kom svako veče pada sneg. M-MIX je BBQ pizza street food restoran koji gostima nudi potpuno neočekivan provod. U toku večeri se u njemu dešavaju najbizarnije stvari, nešto što nikada ne biste očekivali.

Restoran M-Mix se prostire na preko 800 kvadrata, ima ogromne ekrane na plafonima i zidovima, kao i zvučni sistem i lasere koje možete naći sam na najskupljim koncertima. Glavni za zabavu su poznati DJ-evi koji svako veče zabavljaju goste do fajronta. Restoranom kruže i dronovi koji snimaju sva dešavanja.

Hrana je takođe neobična, na meniju imate pohovane škampe zapečene na vatri brenera ili čokoladni karmin za usne kao desert. Piće koje služe su uglavnom kokteli koje dobijate u najrazličitijim flašama, čašama i posudama.

Srpska vina krupnim koracima napred, saznajte više.

Glavna atrakcija u restoranu je sneg koji svako veče pada. Pena u formi pahulja pada tri puta za veče, u osam, deset i u ponoć. U ponoć se taj isti sneg pretvara u kišu ružičastih latica, dok gosti sede za svojim stolovima sa kišobranima. Ukoliko želite da večerate, morate rezervisati unapred, a vreme čekanja je nešto manje od mesec dana.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -