15.7 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Četvrti dobrotvorni bal hotela Regent za digitalni mamograf

Dobrotvorni bal hotela Regent Porto Montenegro održaće se 15. decembra u banket sali Teodo, a ove godine na događaju će se prikupljati novčana sredstva za nabavku digitalnog mamografa za potrebe Doma zdravlja Tivat

Ovo je tradicionalna manifestacija koja godinama unazad doprinosi rešavanju važnih potreba lokalne zajednice uz podršku renomiranih kompanija i uglednih pojedinaca, nevladinih organizacija, diplomata i medija.

Četvrti bal pod sloganom „Za nju“, posvećen je zdravlju žena i ima za cilj da unapredi mere prevencije kod obolijevanja od karcinoma dojke, nabavkom savremenog dijagnostičkog aparata, kakav je digitalni mamograf, što će značajno uticati na živote mnogih žena u Tivtu, Boki i Crnoj Gori.

Četvrti dobrotvorni bal hotela Regent za digitalni mamograf

Građani mogu direktno uplatiti donaciju na broj računa za donacije Doma Zdravlja Tivat, 530-26315-26, kod NLB Banke AD Podgorica, sa naznakom “Za nju”.

U saradnji sa kompanijom One otvorena je donatorska linija 14585, pa svi koji to žele mogu dati svoj doprinos ovoj društveno odgovornoj inicijativi, slanjem SMS-a, sa naznakom “Za nju”. Cena jednog SMS-a iznosi jedan evro, a moguće je slati neograničen broj poruka sa istog broja. Donatorska linija aktivna biće aktivna do 31.12.2023. godine.

Iz hotela Regent najavljuju atraktivan program i goste iznenadjenja, tombolu i tihu aukciju putem kojih je moguće osvojiti boravak u najboljim hotelima sveta. Više informacija o događaju i mogućnostima za učešće saznajte na web stranici ovde.

Celokupan prihod prikupljen na Balu biće usmeren na donatorski račun Doma zdravlja Tivat, za nabavku digitalnog mamografa, uključujući i prihod ostvaren slanjem SMS poruka od strane građana.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -