15.7 C
Belgrade
petak, februar 23, 2024

GASTexpo 2024: digitalno i uživo, mesto gde se susreću ukusi, znanje i poslovne mogućnosti

Da li ste ljubitelj gastronomije, vina, piva, kafe ili pica, poslastičarstva i pekarstva… Da li posedujete restoran ili hotelski objekat?

Ako je tako, za vas će biti mnogo zanimljivog i poučnog na 17. međunarodnom HoReCa sajmu ukusa GASTexpo, koji će se održati od 31. januara do 3. februara 2024. na Gospodarskom raštavišču u Ljubljani.

GASTexpo 2024 digitalno i uživo, mesto gde se susreću ukusi, znanje i poslovne mogućnosti

Reč je o događaju koji spaja najnovije trendove u gastronomiji, tehnološke inovacije i svake godine postavlja nove smernice u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Više od 300 domaćih i stranih izlagača predstaviće svoje proizvode i podeliti svoja znanja kroz različite stručne radionice i obuke. Možete se oprobati u pečenju pice, crtanju pene u kafi i još mnogo toga.

Sajam GASTexpo nije samo nacionalni, već i međunarodni događaj koji privlači stručnjake iz regiona Alpe-Adria. Više od trećine događaja na sajmu pripremaju strani izlagači koji svojim znanjem, iskustvom i svežim idejama doprinose razvoju gastronomije.

GASTexpo 2024 digitalno i uživo, mesto gde se susreću ukusi, znanje i poslovne mogućnosti

I ove godine sajam će biti u hibridnom formatu, što znači da ćete moći da učestvujete u digitalnom delu sajma i pre klasičnog sajma uživo, tokom i posle sajma. Dakle, od 17. januara do 11. februara 2024. ništa vas ne sprečava da istražite najnovije trendove u gastronomiji i uspostavite nove poslovne kontakte.

Pridružite nam se da zajedno oblikujemo budućnost ugostiteljske i hotelske industrije.

Više informacija o sajmu možete pronaći na www.gast.si

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -