21.4 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Besplatan smeštaj u kolibi Deda Mraza

Kompanija Airbnb svojim klijentima nudi jedno nesvakidašnje iskustvo. Dok se ceo svet priprema za proslavu Nove godine i Božića, oni nude odmor u kolibi čuvenog Deda Mraza, i to potpuno besplatno

Lista kako da proslavite Božić i Novu godinu je zaista duga, postoji toliko načina i mogućnosti da je zaista ponekad teško odabrati pravi. Međutim, kompanija Airbnb sada nudi jedinstvenu priliku, oni nude besplatan smeštaj u kolibi Deda Mraza.

Airbnb, svetski poznati servis za iznajmljivanje stanova i kuća za odmor, nudi mogućnost uživanja u pravoj kući Deda Mraza. Kuća se nalazi u Finskoj u Laponiji, i slobodna je za najam od danas. Smeštaj je potpuno besplatan, pod jednim uslovom. O čemu se radi?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Deda Mrazova kuća je ujedno i pošta. Tu svakog dana stigne oko 30.000 pisama od dece i odraslih sa svih krajeva sveta. Kako bi se pomoglo najčuvenijem deki na svetu, Airbnb poklanja odmor u zamenu za pomoć pri odgovaranju na pisma.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Srećnici će, pored druženja sa Deda Mrazom i vilenjacima, uživati u ukusnim finskim specijalitetima. Imaće i mogućnost da se voze sankama i da vide polarnu svetlost. Osim toga, tu su i saune, i sve ono što čini jedno čarobno i impresivno iskustvo za porodice ili prijatelje u potrazi za ultimativnim božićnim iskustvom.

Više o tome pronađite na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -