13.4 C
Belgrade
utorak, februar 27, 2024

Prvi regionalni vodič Gault&Millau Kvarner

Na inicijativu Turističke zajednice Kvarnera regija Kvarner dobila je svoje izdanje jednog od najrelevantnijih gastronomskih vodiča na svetu – Gault&Millau

Prvi put u istoriji, za ovu je regiju objavljeno dvojezično (hrvatsko/englesko) izdanje vodiča, pokrenutog 1965. godine u Francuskoj. Izdanje vodiča za Kvarner sadrži recenzije i fotografije 80 restorana, konoba, barova, POP lokala i poslastičarnica od Opatijske rivijere i Riječkog prstena, preko Crikveničko-vinodolske rivijere pa do Gorskog kotara i otoka Krk, Cres, Lošinj i Rab.

Široki raspon uvrštenja ugostiteljskih objekata temelji se na međunarodnom motu Gault&Millau vodiča – „luksuz je u kvalitetu, a ne u ceni“. U vodič je uvršteno i 10 vinarija kvarnerske regije.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -