13.4 C
Belgrade
utorak, februar 27, 2024

Troipogodišnje krstarenje svetom

Krstarenje od tri godine, koje je trebalo da bude obavljeno brodom Life at Sea Cruises, je otkazano usled problema sa osiguranjem. Međutim, takva ideja nije napuštena, pa stiže njegov naslednik koji će putnike povesti na još duže putovanje

Villa Vie Residences, dugoročni startup za krstarenja, je potvrdio kupovinu broda za sopstveno troipogodišnje krstarenje oko sveta. Polazak je predviđen za maj 2024. godine i putovanje će trajati čak 1.300 dana.

Novi/stari brod MS Braemar dobio je ime Villa Vie Odyssey. Brod je izgrađen 1993. godine, ali je tokom godina obnovljen i modernizovan. Ima kapacitet od 924 ljudi smeštenih u 485 kabina, a njegova relativno mala veličina znači da može pristajati gotovo svugde.

Brod će imati osam paluba, šetalište i veliki bazen. Takođe, tu će biti i tri restorana, osam barova i četiri salona, ​​kao i spa, fitnes centar, biblioteka i medicinski centar. Imaće sve što i veliki kruzer, samo će nuditi nešto intimnije iskustvo putovanja.

Putnici koji budu krenuli na krstarenje od 1.301 dana posetiće 147 zemalja sveta i 425 luka. Imaće brz internet, interaktivne radionice i ostale sadržaje kako bi se osećali kao kod kuće. Tu su čak i golf programi sa simulatorom na brodu i izleti koji obećavaju avanture.

Boravak u lukama variraće od dva do sedam dana. Putnici će imati priliku da bolje upoznaju grad, umesto dosadašnje prakse gde putnici budu u lučkim gradovima samo par sati, navodi CNN.

Putnicima su na raspolaganju unutrašnje i spoljne kabine. Unutrašnje su 89 dolara po danu, tj 97.455 dolara za tri godine boravka. Spoljne su 119 dolara po osobi dnevno po danu putovanja.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Takođe postoji mogućnost kupovine apartmana, tj kabina. Kupovina podrazumeva plaćanje 99.000 dolara za unutrašnju, 149.000 dolara za spoljnu i 249.000 dolara za kabinu sa balkonom. Vlasnici tada moraju plaćati mesečne naknade od 1.750, 2.500 ili 4.000 dolara po osobi.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -