12.6 C
Belgrade
petak, maj 3, 2024

Kako RateHawk unapređuje poslovanje turističkih agencija u Srbiji

Uloga profesionalca u turističkoj industriji je zahtevna. Sa svim nemirima proteklih godina, ekonomskim neizvesnostima i promenama u preferencijama putnika, turistički agenti su morali da prevaziđu prepreke, brzo se prilagode promenljivim uslovima i ponekad čak ostvare nemoguće kako bi zadovoljili potrebe svojih klijenata. Dok se svet oporavlja od posledica pandemije Covid-19, interesovanje za putovanjima raste, bilo da su u pitanju destinacije unutar zemlje ili van njenih granica. Da bi efikasno odgovorili na ovaj rastući zahtev, turistički agenti se okreću naprednim alatima. Među njima se ističe RateHawk kao kompanija koja razvija proizvode za turističke agente omogućavajući im da optimizuju svoje poslovanje i poboljšaju svoj učinak

RateHawk je inovativna B2B platforma za rezervacije koja nudi hotele, avio karte, transfere, rent-a-car i druge usluge u vezi sa putovanjima u jednom jednostavnom sistemu. Razumevajući neprocenjivu ulogu turističkih agenata, savetnika i ostalih profesionalaca u industriji, RateHawk razvija proizvode vrhunskog kvaliteta i pruža profesionalnu podršku kako bi turistički agenti unapredili operacije svojih poslovanja. Ovaj pristup se pokazao kao tražen, s obzirom da RateHawk trenutno ima više od 54.000 partnera širom sveta, a od toga 4.600 na Balkanu.

RateHawk

Višeproduktni alat

RateHawk nudi svojim partnerima jedan od najvećih izbora hotela u industriji sa 2,2 miliona smeštajnih kapaciteta širom sveta. Tokom godine, ovaj broj je porastao za 25% i nastavlja da raste. Ovaj obiman izbor je kreiran integrisanjem ponude više od 220 globalnih dobavljača hotela i njihovom kombinacijom sa 83.000 direktno ugovorenih hotela.

Pored hotela, RateHawk takođe nudi avio karte za više od 350 avio kompanija, uključujući 150 niskobudžetnih avio prevoznika, i transfere u više od 150 zemalja. RateHawk štedi vreme turističkim agentima, jer se sve ključne putničke usluge mogu lako rezervisati u jednom sistemu, bez potrebe za istraživanjem drugih platformi.

Fleksibilni uslovi plaćanja i provizija

Na RateHawk-u, sve usluge su dostupne za rezervaciju bez depozita. Za putničke agente dostupne su različite opcije plaćanja, tako da mogu odabrati najpogodniju: bankovni transfer, debitnu ili kreditnu karticu ili digitalno slanje linka za plaćanje njihovim klijentima.

RateHawk omogućava svojim partnerima da lako dodaju svoju proviziju na neto cenu i da sami postave željeni iznos provizije.

Ciljana rešenja

RateHawk je zvanično lansiran u Srbiji 2017. godine. Platforma, kao i njena mobilna aplikacija, su potpuno lokalizovani na srpski jezik. RateHawk pruža podršku na srpskom jeziku putem posebne telefonske linije kako bi zadovoljio potrebe agenata i garantovao visok nivo korisničke podrške. Poseban komercijalni tim operiše u Srbiji pokrivajući čitavu zemlju i pružajući svu neophodnu podršku i pomoć partnerima. Svaki registrovani partner dobija svog menadžera naloga čija je odgovornost da pomogne partnerima sa uvođenjem sistema, podešavanjem naloga i sa svim finansijskim pitanjima.

RateHawk se obavezao da svojim partnerima pruži najnovija rešenja u proizvodu i tehnologiji, uz izuzetne nivoe usluge. Odabirom saradnje sa RateHawk-om, turistički agenti mogu biti sigurni da pristupaju najkompletnijim i pouzdanim alatima dostupnim u industriji.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -