19.3 C
Belgrade
ponedeljak, maj 13, 2024

Pag i Hvar među najboljim destinacijama sveta za zabavu

Vodeći stručnjaci iz kompanije za iznajmljivanje smeštaja Ibiza Summer Villas su napravili listu najboljih destinacija sveta za partijanje. Među najboljih deset našla su se i dva ostrva iz našeg regiona, a Hrvatska je opet potvrdila da je jedna od atraktivnijih zamalja za odmor, posebno u letnjem periodu godine

Studija koju su sproveli stručnajci Ibiza Summer Villas analizirala je broj klubova, barova i kafića, zajedno sa cenom alkohola i radnim vremenom na destinacijama širom sveta. Novo istraživanje pokazalo je da se Zakintos, Ibica i Pag nalaze među najboljim destinacijama za zabavu, a među prvih deset se našao i Hvar.

Od 20 analiziranih ostrva, Zakintos se nalazi na vrhu u sve tri kategorije. Zakintos se našao na vrhu jer ima najveći broj klubova i barova sa najboljim ocenama. Druga najbolja destinacija je Ibica. Ovo ostrvo se može pohvaliti sa 197 barova u kojima turisti mogu uživati u najboljim svetskim koktelima.

Hrvatska ima najspektakularniju obalu, saznajte više.

Hrvatsko ostrvo Pag se nalazi na trećem mestu najviše zbog dobro ocenenih klubova rade svakog dana. Ta doslednost osigurava putnicima željnim zabave zagarantovan provod, nebitno od dana u nedelji. Hvar se našao na visokom devetom mestu, gde barovi i klubovi takođe rade svakog dana.

Više o najboljim ostrvima za zabavu pronađite na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -