22.5 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Restoran Metropolitan Grill, Hotel Hyatt Regency Beograd

Hotelski restorani su ponovo u modi! Ljubitelji gastronomije znaju da su beogradski vrhunski hoteli u poslednje vreme pobrali sijaset mišlenovih i drugih priznanja, a čini se da im se vratila i vanhotelska publika. Stoga, evo u našem magazinu još jednog, i to vrednog

Restoran Metropolitan Grill, Hotel Hyatt Regency Beograd

Pre svega, Metropolitan Grill se kako se i očekuje, naslanja na tradiciju čuvenih „Hajatovih ugostiteljskih normativa“ postavljenih od strane prvih svetski priznatih šefova kuhinja u našoj zemlji. Restoran je elegantan, ali neusiljen, nalazi se u glavnom lobiju hotela Hyatt i nudi zaista ono najbolje od srpske i internacionalne kuhinje. A da bi sve bilo tako izuzetno, velike zasluge ima sjajan tim kuvara na čijem čelu je Executive Chef Milan Čotra, koji je počeo upravo na ovom mestu pre sedamnaest godina.

Restoran Metropolitan Grill, Hotel Hyatt Regency Beograd

Milan se nakon uspešne karijere u Kanadi, Tanzaniji i Kini, vratio u Hyatt Regency Beograd i preuzeo kuhinju sa najvišim ambicijama. Veoma brzo uspeo je da dodatno podigne nivo usluge u restoranu Metropolitan Grill i da ga smesti u Mišlenov vodič za 2023. godinu. Ukratko, Metropolitan Grill i dalje veoma dosledno reprezentuje visoke standarde hotela Hyatt i predstavlja jedan od najboljih ovdašnjih restorana. U nastavku, uz naše fotografije i Milanove reči, možete videti i zašto je to tako.

Tekst: Petar Vušurović

Foto: Jelena Dimitrijević

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -