11.5 C
Belgrade
petak, maj 3, 2024

COCO Travel, Kičevska 6, Beograd

COCO Travel iz Beograda je mala porodična firma specijalizovana za organizovanje individualnih putovanja. Njihov tim pažljivo sluša potrebe i želje svojih klijenata, pomažu im u planiranju, pronalasku najbolje ponude za avio prevoz i smeštaj, sve kako bi putovanje bilo bezbrižno i komotno

COCO Travel je mala, porodična firma koju su osnovali Vladimir i Sandra i nazvali je po svom kučencetu, mini Jorkiju Koko. Oni su sub-agenti koji rade samo sa proverenim tur-operatorima, posvećeni su svojim klijentima i uvek su na raspolaganju da odgovore na sva pitanja i reše eventualne nedoumice.

COCO Travel,

Zima na Karibima

Karibi su raj za ljubitelje aktivnosti na otvorenom – ronjenje,  snorkling, surfovanje, jedrenje, kajak, samo su neke od aktivnosti koje se mogu isprobati. Januar, februar i mart su idealni meseci za odlazak na Karipska ostrva.

Kuba i Dominikanska Republika dve su destinacije koje su se tokom ovih nekoliko godina istakle kao omiljene i vrlo popularne kod putnika.

Kuba

Kubu putnici vole zbog atmosfere, jer već u podne u kafićima počinje muzika, igra i pesma. Duh Kubanaca je nešto neponovljivo, veseli su, zemlja odiše starim šmekom, a noćni život i salsa su nezaboravni.

Smeštaj je u Havani i Varaderu. Glavni grad Kube Havana, sa šarmantnom arhitekturom, živopisnim ulicama punim klubova i kafea nezaboravno je iskustvo. Poluostrvo Varadero je pravi karipski raj sa belim peščanim plažama i kristalno čistim morem. Iz Havane i Varadera organizuju se izleti u Santa Klaru gde se nalazi Mauzolej Če Gevare u kome su sahranjeni njegovi ostaci, kao i ostaci njegovih saboraca. Tu je i ogromna statua Če Gevare, kao i večni plamen koji gori u njegovu čast, a zapalio ga je Fidel Kastro.

Osim Santa Klare, izleti se organizuju i do kolonijalnog gradića Trinidad, na Karipskom moru, koje je tipično primorsko kubansko mesto i nalazi se pod zaštitom UNESCO-a. Takođe se mogu obići i ostrva Kajo Largo i Kajo Koko.

COCO Travel,

Dominikanska Republika

Savršeno mesto za sve one koji žele da se opuste na dugim peščanim plažama, da se kupaju u tirkiznoplavom moru, pravo tropsko bekstvo Dominikana je inspirisala i čuvene filmove „Pirati sa kariba“ koji su snimani na njoj.

Smeštaj u Punta Kani, odnosno Bavaru na Atlantskom okeanu odakle se može otići na izlet na Bajahibe i La Romana na Karipskom moru, nudi neke od najboljih all inclusive rizorta na svetu. Dominikana je popularna destinacija za mladence, a vole je i porodice sa decom. Rizorti su veliki, sa nekoliko bazena, restorana sa različitom internacionalnom kuhinjom, na plažama nema gužve, a usluga je na zavidnom nivou.

Indijski okean

U Indijskom okeanu nalaze se neka od najlepših ostrva na svetu kao što su rajske oaze Maldivi, Sejšeli, Mauricijus i Zanzibar. Sva ova ostrva nude nešto jedinstveno, od plaža za opuštanje, do uzbudljivih aktivnosti na otvorenom i u moru.

Barselona, Lisabon, Porto

Barselona je jedan od najpopularnijih turističkih gradova u Evropi, grad koji nudi nešto za svakoga. Sa svojim bogatim kulturnim nasleđem, živopisnom atmosferom, ukusnom hranom, poznatim noćnim životom i prelepim plažama, Barselona takođe nije ni previše skup grad.

Od nedavno iz Beograda se avionom može otići u Lisabon i Porto, destinacije koje zbog svoje Mavarske zaostavštine pružaju nešto sasvim drugačije u Evropi. Glavni grad Portugalije Lisabon sav je u brdima i kaldrmi, tu je nastao fado, tradicionalna portugalska muzika koja se izvodi do kasno u noć po barovima i klubovima.

Porto je drugi po veličini grad u Portugaliji i poznat je po portu, slatkom vinu koje se proizvodi u ovom regionu.

COCO Travel,

Agencija COCO Travel koristi samo pouzdane i renomirane tur-operatore, svojim klijentima pruža sve potrebne informacije i dokumentaciju, a na prvom mestu im je  da su putnici zadovoljni i da im se vrate. Uvek su spremni da pomognu klijentima u planiranju i realizaciji turističkog putovanja i posvećeni su tome da njihovi putnici odu na nezaboravan odmor na kome je sve bilo u savršenom redu.

Za više informacija o ponudama posetiti sajt https://cocotravel.rs/

Piše: Bojana Ilić

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -