20.4 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Bečki „Ferien-Messe“ najveći sajam turizma u Austriji

U četiri dana oko sveta! To je slogan predstojećeg sajma turizma u Beču koji se održava od 14. do 17. marta. Najveći sajam za odmor, putovanja i slobodno vreme u Austriji i 2024. godine obećava veliki broj destinacija. Ovogodišnja zemlja partner je Češka. Ponuđači međunarodnih destinacija i krstarenja imaće svoje štandove u hali C Bečkog sajma. Novi izlagači na sajmu su Šri Lanka i Azerbejdžan

Zbog velike popularnosti i ove godine na sajmu će biti dostupni putujući bioskop i novi Silent Cinema sa ponudom virtuelnih putovanja do najlepših mesta na Zemlji. „Cook around the World“ omogućava posetiocima kulinarsko putovanje oko sveta. Sajam takođe stavlja poseban akcenat na raznolikost i lepotu Austrije kao destinacije. Od veličanstvenih Alpa do slikovitih jezera i turističkih regija poput Donje Austrije, Burgenlanda ili Štajerske.

U okviru 50-godišnjeg jubileja Bečki holding će takođe biti na sajmu i predstaviti raznovrsne zabavne aktivnosti koje nudi grad Beč. Oni koji traže rekvizite za putovanje, u hali D će biti predstavljeno sve što je potrebno za kampovanje i kamp-vozila.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -