26.1 C
Belgrade
nedelja, april 28, 2024

Restoran sa Kvarnera vratio Mišlenovu zvezdicu

Iako je odlazak čuvenog šefa doneo izvesne promene u poslovanju restorana, najveća od njih je ipak iznenadila javnost. U cilju ležernijeg i jednostavnijeg pristupa ugostiteljstvu, restoran Draga di Lovrana sa Kvarnera je odlučio da vrati Mišlenovu zvezdicu

Mišlenova zvezdica je svakako donela veću globalnu vildljivost i prepoznatljivost restoranu Draga di Lovrana. Sama potvrda od strane poznatog vodiča uticala je na to da je reklama bila gotovo nepotrebna, jer su svi hteli da probaju hranu u restoranu sa prestižnom titulom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Draga di Lovrana (@draga_di_lovrana)

Čuveni šef Deni Srdoč, koji je vodio restoran, izjavio je da je priznanje došlo potpuno zasluženo, jer su i tim i on izuzetno naporno radili kako bi zadovoljili visoke standarde Mišenovih inspektora. Međutim, posle odlaska poznatog šefa iz restorana, nakon što se buka stišala, odlučeno je da se zvezdica vrati.

Vrhunska francuska gastronomija za 40 evra, saznajte više.

Nakon pompe i popularnosti, dve godine kovida, gostiju je bilo manje nego u samom početku. Na smanjenje poslovanja je uticala i aktuelna kriza i poskupljenje namirnica. To je pre svega zahtevalo revidiranje poslovanja, pa su čelnici restorana odlučili da vrate zvezdicu. Vlasnici smatraju da će na taj način privući širi krug gostiju koji će moći da ležernije uživaju u specijalitetima, opuštenije i pristupačnije.

Restoran Draga di Lovrana se nalazi u okviru istoimenog butik hotela u Lovranskoj Dragi koji je 2019. postao prvi restoran na Kvarneru sa Mišlenovom zvezdicom. Hotel se nalazi na ivici planinskog grebena iznad mora odakle se pruža neverovatan panoramski pogled od 360 stepeni.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -