14.6 C
Belgrade
četvrtak, maj 9, 2024

Maistra City Vibes

Kažu da “ono nešto” ili imaš ili nemaš. Zagreb ima. On odavno nije samo administrativno središte, već moderna srednjoevropska metropola sa živom poslovnom, gastro i kulturnom scenom. Taj živahan ritam osetićete čim nogom kročite na njegovo tlo. Pogotovo ako ste smešteni u urbanim hotelima koji dišu u ritmu grada

Svaki od Maistra City Vibes hotela je Zagreb u malom. Ovi udobni gradski hoteli su prepoznatljivi po hrani koja podiže raspoloženje, lobijima sa nezaboravnom harizmon i drugačijim pogledom na udobnost. Shvatićete to nakon napornog dana, dok prikupljate energiju i radite planove za sutra. Jer sutra je novi dan, kao stvoren za povezivanje. Sa kolegama, partnerima ili lokalcima. I zato, bez obzira dovodi li vas u grad poslovna prilika ili istraživanje nove kulture, neka vam naši hoteli budu baza iz koje ćete se svakog jutra otisnuti u nove pobede.

Hoteli Zonar Zagreb i International prošle godine su redizajnirani kako bi se prilagodili suvremenom načinu života. International se nalazi u samom središtu poslovne zone i odličan je hotspot za otkrivanje grada, ali i novih poslovnih prilika. Uz to je i popularno mesto za organizaciju poslovnih događanja.

Od centra grada je udaljen tek desetak minuta. Zonar Zagreb je smešten na Trešnjevki, legendarnom kvartu koji je poslednjih godina doživeo pravi mali procvat. U to okruženje sjajno se uklopio sa pomaknutom osobenošću, kreativnim jelima i rooftop barom sa kojeg vam se čini kao da vam je celi grad na dlanu. A i jeste. Dizajniran kao urbana baza za profesionalne sportiste, dinamične poslovne ljude i progresivne građane sveta na odmoru, hotel Zonar Zagreb raspolaže sa 299 pažljivo uređenih i opremljenih soba i suite soba, dva restorana, barom, deli prodavnicom, bazenom na krovu s panoramskim pogledom na Zagreb, teretanom, kao i devet višenamenskih kongresnih dvorana.

Hotel International, smešten u samom centru poslovne zone metropole, izvrstan je izbor za poslovne goste, kao i za sve koji turistički posećuju Zagreb. Modernih 207 soba i apartmana uz king size krevete i velika kupatila nude udobnost kao kod kuće.

Najveće Deluxe suite sobe na desetom spratu hotela sa terasom s pogledom na Zagreb zadovoljiće najzahtevnije goste na odmoru ili poslovnom putovanju. Šest višenamenskih dvorana, restoran, bar s terasom, kao i fitnes studio, na raspolaganju su svim gostima.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -