29.4 C
Belgrade
nedelja, jun 16, 2024

Gastronomska elita sa Brodveja u restoranu GIG

U elegantnom svetu fine dininga, restoran GIG, nosilac hedonizma i vrhunskog ugostiteljskog umeća, krajem juna organizovaće ekskluzivno gostovanje dvojice šefova kuhinje nagrađenih Mišelinovim zvezdicama – Jack Logue i Jon James Vazques iz čuvenog njujorškog restorana The Lambs Club

U srcu Novog Beograda, 28. i 29. juna, restoran GIG otvoriće svoja vrata za prave ljubitelje istančanih ukusa. Ovaj ekskluzivni događaj pružiće jedinstvenu priliku svim zainteresovanima da uživaju u kulinarskim kreacijama ovih vrhunskih majstora, koji će kombinovati svoje svetski poznate specijalitete sa pažljivo odabranim elementima naše tradicionalne kuhinje, stvarajući savršenu harmoniju ukusa.

The Lambs Club, jedan od najprestižnijih restorana u Njujorku, poznat je po svojoj izuzetnoj kuhinji i inovativnom pristupu. Njihovi talentovani šefovi doneće esenciju svoje bogate ponude direktno u restoran GIG, kreirajući gastronomski spektakl koji će zadovoljiti i najistančanija nepca.

„Ovo je zaista poseban trenutak za restoran, jer će dolazak ovih gastronomskih eksperata pružiti priliku našim gostima da uživaju u kulinarskim delima koja su dobila najviša priznanja na svetskoj sceni. Uz stručni kadar restorana GIG i ova dva kulinarska lidera, večera će predstavljati pravi praznik za sva čula,“ izjavio je Vuk Štefanović, generalni menadžer i glavni somelijer restorana GIG.

Ovaj događaj nije samo stvaranje novog „tanjira za pamćenje“, već i jedinstvena prilika da se doživi savršen spoj tradicije i inovacije na tanjiru. Zbog ograničenog broja mesta, svi zainteresovani mogu izvršiti rezervaciju kako bi svoje prisustvo osigurali na ovom jedinstvenom događaju. Rezervacije se mogu izvršiti putem telefona na broj: +381 66 865 1312.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -