18.6 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

Green Stay Croatia

U Hrvatskoj je aktivna prva inovativna internet platforma za održivi turizam preko koje možete pronaći sve vezano za „zeleniji“ boravak u zemlji. Odgovornost je sada na prvom mestu, i prema prirodi i prema lokalnim zajednicama, kako bi ova industrija mogla da se tranformiše u nešto što će na održiviji način generisati prihode

Green Stay Croatia je prva internet platforma u Hrvatskoj koja ne samo da nudi održive turističke opcije, već korisnicima omogućava da upoznaju i otkriju zemlju na jedan drugačiji način. Sada je fokus na održivijem turizmu, gde se na najprirodniji način povezuju domaćini ekološki prihvatljivih smeštaja sa putnicima koji dele strast za očuvanjem okoline.

Ova platforma nudi sve ekološki osvešćene mogućnosti putovanja. Takođe, kroz zanimljive priče poziva putnike da otkriju Hrvatsku kroz prizmu odgovornosti prema ne samo prirodi i lokalnim zajednicama, već i prema tradiciji i kulturi.

Spremnost na odgovornost je pokazala i Vlada Hrvatske. Usvojen je novi zakon koji treba da obezbedi i sredstva za ublažavanje negativnog uticaja turizma na okolinu, a takođe kako bi decentalizovao ponudu i pomogao lokalnim zajednicama u razvoju destinacija i podizanju kvaliteta života.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Nova strategija podrazumeva i to da se Hrvatska promoviše i kao destinacija pogodna za sva godišnja doba i za sve sezone. Prema poslednjim istraživanjima, turisti su promenili navike putovanja, a interes za održive destinacije van standardnih turističkih sezona svakodnevno raste.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -