20.4 C
Belgrade
četvrtak, septembar 19, 2024

Letovanje u septembru i oktobru u Crnoj Gori uz popust do 35%

Hotel Harmonia by Dukley u Budvi pripremio je savršenu ponudu za uživanje na Jadranskoj obali tokom toplih septembarskih dana gde svakim dodatnim noćenjem dobijate popust od 5%, pa tako za sedmodnevni boravak ostvarujete fantastičan popust od čak 35%

Septembar je poznat kao najlepši mesec za letovanje u Crnoj Gori: gužve se smanjuju, temperature su prijatne, a more mirno i kristalno čisto.

Sada je pravo vreme da rezervišete svoj odmor u ovom impresivnom hotelu sa četiri zvezdice, smještenom na poluostrvu Zavala, na samoj granici između Budve i Bečića, što ga čini idealnom bazom za istraživanje crnogorske obale.

Ipak, može se desiti da ne poželite napustiti hotel, s obzirom na luksuzne sadržaje koje nudi.

Zahvaljujući svojoj poziciji na kraju Budvanske rivijere, svaki gost koji je boravio u hotelu će se složiti da se odavne pruža najlepši pogled na Stari grad Budvu, plažu dugu 1.600 metara, ostrvo Sv. Nikola i beskrajno plavetnilo otvorenog mora.

Sobe su prostrane i udobne, sa posebnim delom za opuštanje u udobnim foteljama ili kaučevima postavljenim pored panoramskih prozora, što omogućava maksimalno uživanje u svakom trenutku. Jadransko more može biti savršena pozadina za ručavanje u sobi, ukoliko naručite iz jednog od tri restorana sa različitim kuhinjama – italijanska u Infinity Pool Club-u, bliskoistočna u Shalom restoranu i mediteranska u nagrađivanom Dukley Seafront restoranu.

Osim različitih kategorija soba, za porodice ili veće grupe preporučuju se prostrani apartmani opremljeni luksuznim sadržajima za potpuno opuštanje.

Ako poželite uživati u zelenilu koje okružuje hotel, ispred samog ulaza nalazi se ušuškani Benedict Cafe koji tokom celog dana služi jela tipična za doručak. Tako možete uživati u jajima benedikt, omiljenim vaflima ili američkim palačinkama kad god vam se prohtje.

Samo zbog izvrsnog doručka, koji je uključen u cijenu sobe, vredi rezervisati boravak u hotelu Harmonia. Na švedskom stolu možete pronaći domaće i internacionalne specijalitete, peciva i kroasane iz Dukley pekare, šakšuku i bezbroj drugih slanih i slatkih delicija.

Kada smo već pokrili gastronomsko iskustvo koje je zaista bogato i nesvakidašnje, prelazimo na ono što najviše očekujete od letovanja – kupanje i uživanje u suncu.

Svi gosti hotela Harmonia imaju pristup panoramskom bazenu koji se nalazi na najvišoj tački Zavale, odakle se pruža pogled na celu Budvu s jedne strane, te Bečiće, plaže Kamenovo i Pržno s druge strane.

Ovde možete uživati u italijanskim specijalitetima iz izvrsnog restorana koji nudi autentične specijalitete, poput arancina, parmigiana di melanzane, širok izbor pica i testenina, te sicilijanskih klasika za desert. Ovo je jedan od retkih italijanskih restorana u regiji koji je zaista zašao u sve delove Italije i donio neke od originalnih recepata za različitih regija do vašeg stola.

Pored Infinity bazena, gosti hotela Harmonia mogu iskoristiti specijalne cene za tri privatne plaže hotela Dukley sa pet zvezdica, koji se nalaze u istom rizortu.

Na raspolaganju vam je i luksuzni spa centar Harmonia Wellbeing, gde možete izvršiti detoks organizma i uživati u opuštajućim sadržajima za vaš potpuni preporod. Finska sauna, parna soba i mini hidromasažni bazen su uključeni u cenu sobe, dok su specijalizovani tretmani i masaže dostupni uz nadoknadu.

Hotel nudi mnoštvo opcija za različite vrste odmora, bilo da tražite čistu relaksaciju, porodično istraživanje ljepota Crne Gore ili komforan boravak tokom poslovnog putovanja. Jedno je sigurno, uz sve ove sadržaje poželjećete da produžite svoj odmor i ostvarite ovaj fantastičan popust.

Saznajte više o hotelu Harmonia i aktivnim ponudama ovdje, ili direktno preko tima za rezervacije putem telefona +382 69 160 004 ili e-maila sales@harmoniahotel.com.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -