10.4 C
Belgrade
petak, oktobar 18, 2024

Turističko naselje Slovenska plaža – četiri decenije tradicije, kvaliteta, ljubavi

Preteča savremenih turističkih kompleksa u Crnoj Gori, hotelsko naselje Slovenska plaža ove godine proslavlja četiri decenije postojanja. Hiljadama posetilaca omiljen, ovaj mediteranski kraj, obeležio je najznačajniji period domaćeg turizma, od njegovih početaka, preko izazovnih devedesetih, pa do danas, kada je cela Crna Gora postala važna na svetskoj turističkoj mapi. Slovenska plaža bila je i ostala najlepši jadranski cvet i srce hotelske grupe Budvanska rivijera

Leto je doba koje za Slovensku plažu i Hotelsku grupu Budvanska rivijera znači početak novog ciklusa, a svaki novi ciklus počinje sabiranjem utisaka iz onog prethodnog. U četrdeset godina postojanja jednog od najlepših hotela na Jadranu, ugrađeni su životi generacija zaposlenih koji su ljubaznošću i marljivošću stvarali, sada već širom sveta, dobro poznat brend. Ova sezona, je počela spektakularnim slavljem u čast jubileja, a brojna dešavanja planirana su u  nastavku sezone.

Proslava jubileja Slovenske plaže obeležena je celovečernjim i raznovrsnim muzičko-zabavnim programom. Veliki broj zvanica do kasno u noć uživao je u sjajnoj atmosferi i nastupima Borisa Novkovića, Daniela Popovića, violinistkinje Verice Čuljković, Gradske muzike Budva, te Hrvatskog saveza umetničkog plivanja, gradskog hora Budva i igrama KUD-a „Kanjoš“.

I ovoga leta – Slovenska plaža hit destinacija za odmor

Svojom jedinstvenom ponudom, Slovenska plaža je svakog leta vrlo primamljiva destinacija za odmor. Hotelski kompleks u ponudi ima raznovrsne hotelske sadržaje – dva otvorena bazena “Rondo”, restorane, barove, salone lepote, markete, suvenirnice, teniske terene, dečija igrališta, te kao takav pruža odlične uslove za aktivan odmor uz brojne sportsko-rekreativne i zabavne sadržaje.

Takođe, veoma važan segment ponude „Slovenske plaže“ čini animacija za decu i odrasle. Visoko stručni i edukovani animatori raspolažu adekvatnim veštinama, te različitim tematskim programima prilagođenim svim uzrastima od jutarnjih časova mame osmehe zadovoljstva gostiju i čine njihov boravak sadržajnim i zanimljivim.

Više informacija o ponudi hotelskog kompleksa Slovenska plaža mogu se pronaći na web sajtu: www.hgbudvanskarivijera.com.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -