17.1 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Ana Babić, Brand and Commercial Action Coordinator Renault Nissan Srbija

Posebna vremena traže posebne ljude, kako bi se uradile posebne stvari. Zato vam sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo Anu Babić koja je prava mlada lavica za ovaj posebni, da ne kažem „krizni“ broj TU magazina, i to iz više razloga. Pre svega ona je kreativna i naučena da rešava baš ovakve situacije, a kako je i „bečki đak“, njenim venama protiču red, rad i disciplina. Zar to nije sve što nam je sada potrebno?!   

TU: Sve mlade lavice imaju idole. Koju ličnost bi okarakterisali kao vaš poslovni uzor?
AB: Moj uzor su moji roditelji od kojih sam naučila odgovornost prema svemu što radim, disciplinovanost, kao i da prepoznam prave istinske vrednosti u životu. Naravno, da je u mojoj dosadašnjoj karijeri veliki doprinos i uticaj imao određeni broj ljudi koji iza sebe ima veliko poslovno iskustvo.

TU: Kako izgleda vaš radni dan u ovim vanrednim uslovima?
AB:Imajući u vidu situaciju i to da radim od kuće, svaki radni dan je izazov. Trudim se da koliko toliko neki moji jutarnji rituali ostanu kao i pre vanrednih okolnosti. Dan započinjem sa jutarnjom kafom, i pregledom novosti kako u svetu tako i kod nas. Nakon toga, pročitam mailove i pošto imam već pripremljenu listu dnevnih aktivnosti, krećem u realizaciju. Svakako, pažnju posvećujem i promenama na tržištu koje utiču na našu industriju.

TU: A šta je za vas pravi odmor?
AB:Pored svakodnevnih obaveza uvek se trudim da nađem malo vremena za odmor i za sebe. Svaki vikend koji provedem sa porodicom ili prijateljima je za mene odmor i tada punim baterije. Ali, onaj pravi je definitivno duže putovanje i obilazak neke nove destinacije.

TU: Šta je po vama ono što vas izdvaja od drugih?
AB: Jako je teško odgovoriti na ovakvo pitanje, jer smo donekle svi različiti, u nečemu slični, a u nečemu bolji jedni od drugih. Nešto što bih izdvojila je da imam pozitivan stav u svemu što radim i da sam direktna u komunikaciji sa ljudima.

TU: Koja je vaša formula uspeha?
AB:Smatram da ne postoji neka posebna formula za uspeh i mislim da je sve to individualno. Verujem da ako neko želi da bude uspešan trebalo bi da razvije određene navike, da bude željan znanja, da ima jasan cilj, da bude fokusiran, a pre svega da veruje u sebe i da nikad ne odustaje.

TU: Šta biste poručili kao savet mladim lavicama i lavovima koji tek dolaze?
AB: Mladima bih poručila da ukoliko imaju želju da napreduju i budu uspešni, što pre pronađu ono što ih istinski ispunjava. Možda će zvučati kao fraza, ali jako je bitno da volite ono što radite i da se tome posvetite. Budite samouvereni, spremni, radite, učite i borite se. Sa ovakvim stavom uspeh će zasigurno doći.

Tekst: Petar Vušurović

 

 

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -