13.8 C
Belgrade
ponedeljak, 5 juna, 2023

Jelena Vojinović, koordinator za protokol generalnog direktora NIS a.d.

Kada kažu da od svega najbolje uspeva uspeh, ljudi sigurno imaju na pameti nekoga poput naših mladih lavica. Lepe, pametne, a tako jednostavne i prirodne, baš kao Jelena Vojinović

TU: Svi mladi lavovi imaju idole. Koju ličnost bi okarakterisali kao vaš poslovni uzor?
JV: Idole nikada nisam imala, ali sam se uvek divila uspešnim i zadovoljnim ljudima. Moj večiti uzor će uvek biti moja majka Branka od koje sam naučila da budem odgovorna, primerena, optimistična, maštovita, a sve to sam mogla da primenim na poslovnom planu. Ako bih baš morala nekoga da izdvojim onda neka to bude moj sadašnji direktor Kirill Tyurdenev – CEO Naftne Industrije Srbije NIS A.D., koji je dokaz da jedan mlad čovek može da bude jako uspešan, pravičan i pre svega human.

TU: Kako izgleda vaš radni dan?
JV: Radni dan mi počinje domaćom kafom i (tihom) džez muzikom. Posle mojih omiljenih 30 minuta kreće jedan rolerkoster obaveza i odgovornosti. Posložim zadatke po prioritetima i krećem sa realizacijom istih. Neki me naravno iznerviraju, a neki me oduševe – u svemu treba naći balans.

TU: A vaš uobičajeni odmor?
JV: Moj svaki dan je odmor kada posle posla dođem kući i dočeka me moj pas Miša. Često putujem i najviše odmaram pored mora, a i odlazak na selo me smiri i napuni baterije za sledeću radnu nedelju.

TU: Šta je po vama ono što vas izdvaja od drugih?
JV: Smatram da smo svi jednaki i zato sebe nikada nisam izdvajala od drugih. Mene možete prepoznati po večitom osmehu jer mi je priroda takva, pozitivnom stavu i lojalnosti.

TU: Koja je vaša formula uspeha?
JV: Dobro rasporedite svoje vreme, odredite jasan cilj, fokusirajte se na ostvarenje, nemojte uvek biti ozbiljni – našalite se, neka neki zadaci budu i zabavni (ili ih bar vi tako posmatrajte), izgradite dobre odnose sa kolegama.

TU: Šta biste poručili kao savet mladim lavovima koji tek dolaze?
JV: Budite spremni na uspehe i uvek se setite da se sve dešava za vaše dobro.

Tekst: Petar Vušurović

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -