16.4 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

IHG gradi ekskluzivni kompleks u Čanju

IHG Hotels & Resorts (IHG) je potpisao franšizni ugovor sa Celebic Group, jednom od najvećih crnogorskih kompanija za nekretnine, za otvaranje InterContinental Resorta Amma, Čanj. Prvi gosti se očekuju u jesen 2023. godine

InterContinental Resort Amma, Čanj biće smešten na savršenoj lokaciji na Bisernoj Obali, dugačkoj 1200 metara. U ponudi će biti 198 soba, uključujući 60 apartmana, uz brojne vile i luksuzni stambeni prostor.

Takođe, hotel će imati bazen obasjan suncem sa sopstvenim barom, zatvorenim i otvorenim velnes sadržajima. Biće potpuno opremljen fitnes centrom i spa centrom sa četiri sobe za tretmane i tri saune i omogućiće svakom posetiocu prvoklasan odmor i opuštanje.

InterContinental Resort Amma, Čanj će imati i glavni restoran i vrhunski bar na krovu, kao i intimniji klupski salon. Rizort će imati i sale za sastanke, plesnu dvoranu, kao i podzemni parking sa 260 mesta.

Čanj se nalazi na jugu Crne Gore i predstavlja idealno mesto za letnji odmor zahvaljujući atraktivnoj obali i prostranim plažama.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -