9.1 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Lazure hotel & marina, savršeno mesto za rad “od kuće”

Došlo je vreme kada putovanja, upoznavanje novih kultura i zemalja više nisu nužno vezana samo za one 4 nedelje u godini kada imamo službeni godišnji odmor. Sada možemo raditi i živeti na različitim mestima, obavljati svoj posao, istraživati zemlje i kulture, živeti blizu mora kada god to poželimo

Sve što vam treba je laptop i dobar WiFi i vaša kancelarija može biti gde god poželite da se nalazite. Pre dve godine, ovako nešto bilo je gotovo nezamislivo svima onima koji ne rade u IT sektoru ili nekom drugom digital ili online business-u. Sada je to postala naša svakodnevica koju treba maksimalno iskoristiti. Boraviti na svežem vazduhu, odmah pored mora, sa najviše sunčanih dana u zimskim mesecima, u blizini planina….zvuči odlično, zar ne?

Većini ljudi je danas postalo gotovo normalno da rade ”remotely”, “od kuće” ili sa neke druge lokacije koja nije naša originalna kancelarija. Tom novom trendu poslovanja i putovanja doskočio je i hotel Lazure u Herceg Novom u Crnoj Gori. Oni su osmislili Lazure living program u kojem su svima kojima je to moguće, po pitanju poslovnih i porodičnih uslova, omogućili da žive u hotelu. O čemu se tu radi?

Lazure living program sastoji se od brojnih pogodnosti, popusta i beneficija koje gosti hotela ostvaruju ukoliko borave u hotelu minimalno 2 nedelje u periodu od novembra do aprila 2022. Svi gosti koji svoj smeštaj bukiraju za minimalno 2 nedelje dobijaju minimum 30% popusta na cene smeštaja u jednom od predivnih apartmana sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom i kupatilom. U cenu je naravno uključen i doručak pa tako mesečna cena smeštaja za dve osobe u Historical zgradi iz 18. veka koja je pretvorena u luksuzni, boutique hotel kreće od 1225,00 evra. Dodatne pogodnosti koje gosti prilikom svog boravka u Lazure hotelu ostvaruju su 15% popusta na laundry service, 15% popusta na hranu i piće, neograničeno korišćenje Atmosphere SPA centra koji uključuje unutrašnji bazen, saune, unutrašnji jacuzzi, teretanu, relax zonu, ležaljke oko bazena.

Dakle, svako jutro, vi se probudite, a ekipa u restoranu vam posluži najbolji Lazure doručak u jedinstevnom ambijentu boutique hotela. Kao kancelariju možete koristiti lobby ili jednu od dve dvorane za sastanke kojima hotel raspolaže. Nakon posla, relaksirate se u Spa centru ili odradite trening u teretani. Ako je napolju sunčano i toplo, uzmete električne bicikle i krenete u istraživanje Herceg Novog. Za one koji žele malo više avanture, osoblje na recepciji će organizovatii izlet brodom ili hajking uz vodiča po Orjenu.

Jesen u Boki Kotorskoj je divna… Vreme je odlično, nema gužvi, cene su primamljive, ljubaznost lokalnih ugostitelja i hotelijera izuzetna. Ako ste i vi jedni od onih koji mogu da biraju gde će živeti i raditi, bar privremeno, Lazure hotel & marina bi svakako trebalo da budu mesto o kojem bi trebalo razmisliti.

Za više infomracija, posetite web adresu www.lazure.me ili kontaktirajte na +382 31 781 770.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -