10.8 C
Belgrade
utorak, april 23, 2024

Sertifikacija pet-friendly lokacija

Da li ste znali da na svetu postoji više od dvesta miliona ljudi koji žive u urbanim naseljima i žele da putuju zajedno sa svojim ljubimcem? Veliki broj njih ipak odustane, jer je selekcija pet-friendly lokacija dugotrajan i mukotrpan proces koji donosi česte neprijatnosti i iznenađenja. Jedino što donekle možete da pronađete jesu smeštaji, ali bez jasnog i transparentnog „pet policy“ dokumenta koji definiše pravila prijema ljubimca. Zato, slobodno možemo reći da tržištu nedostaje nešto zaista značajno

Rešenje ovog problema je moguće, pre svega uključivanjem svih zainteresovanih sfera, a realizaciju nudi Pet Travel Advisor koji objedinjuje ponudu i tražnju u ovom savremenom turističkom trendu i pruža jednostavan alat vlasnicima ljubimaca.

Na portalu www.pettraveladvisor.com pronaći ćete pet friendly mapu i ponudu smeštaja, ali i okolne kafiće, restorane, mesta za kupovinu, plaže, parkove, veterinara, turističke znamenitosti i još mnogo toga. Ugostitelji i vlasnici pet-friendly objekata mogu da postave svoju ponudu i mapiraju se u skladu sa svojim pravilima , a gosti će pretraživanjem pomoću dostupnih filtera, unapred znati šta mogu da očekuju.

Na ovaj način ne samo što se sertifikuju lokacije koje primaju kućne ljubimce, već i samu destinacija postaje prava pet-oaza i mesto koje ćete želeti da posetite u pratnji svog četvoronožnog prijatelja i člana porodice!

Recenzije su otvorene kako za posetioce objekata, tako i za vlasnike pet-friendly lokacija koji mogu da ocene posetioce. Budimo odgovorni vlasnici i cenimo one koji su tu da nam pruže više!

Na kraju, pozivamo kako turističke subjekte tako i organizacije da nas kontaktiraju ukoliko su zainteresovani za saradnju. Pet Travel Advisor povezuje lokalnu zajednicu i daje ideje za usavršavanje ponude, kao i za dodatnu zaradu i usklađivanje poslovanja sa svim potrebnim regulativama.

Kontakt: info@pettraveladvisor.com

Instagram i Facebook: @pettraveladvisor

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -