28.4 C
Belgrade
nedelja, jun 16, 2024

Prolećni odmor na planini

Za uskršnje i prvomajske praznike možete uživati na našoj najlepšoj planini u Srbiji, Kopaoniku, koja vam nudi podjednako zanimljiv odmor i kad ima snega i kad se priroda budi. Tokom ovih praznika najbolje od Kopaonika je porodični hotel Gorski koji nudi specijalne pakete po izuzetnim cenama

Prolećni praznici su idealna prilika da pobegnete iz grada i uživate na svežem vazduhu. U okviru prazničnog paketa obuhvaćeni su i brojni gratis sadržaji – uskršnja animacija, prvomajski ručak, poklon masaža, vinsko veče, kao i radionice i predstave za decu.

Hotel Gorski nudi vrhunski komfor u srcu Kopaonika, luksuzni spa u kom se možete prepustiti zlatnim rukama masera i zaboraviti gradske brige. U okviru spa postoji bazen koji je otvoren u toku cele godine, gde ćete pored uživanja na bazenu uživati u zelenilu koje vas okružuje.

Sve je podređeno gostima – istinski hedonizam je tu na dohvat ruke, bilo da uživate u svežem vazduhu ili planinskim šetnjama ili se prepuštate nezaboravnom gastronomskom doživljaju u restoranu La Pista.

Restoran La Pista odiše hedonizamom spoja srpske i italijanske  kuhinje, za koji se hrana priprema isključivo od italijanskih namirnica prve kategorije dopremljenih direktno iz Italije. Pored najpoznatijih italijanskih brendova hrane, tu su i namirnice proizvedene u malim manufakturama u kojima je cela proizvodnja rezervisana samo za restoran, La Pista. Sve što testirate u La Pisti, biće iskustvo koje je nemoguće ponoviti na drugom mestu!

Za ljubitelje aktivnog odmora Kopaonik nudi i brojne adrenalinske, sportske i zabavne sadržaje koji hotel Gorski, čine idealnom destinacijom sa vaš prolećni praznični odmor. Prepustite se uživanju, a tim Gorskog će se potruditi da vam odmor učini ne zaboravnim!

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -