17.1 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Jedrenje iz snova

Želite li aktivan i avanturistički odmor? Naučite da jedrite sa nama u plavetnilu Jadrana i prostranstvima predivnog murterskog arhipelaga

Jedrenje za početnike

Danas, kada je ceo svet već otkriven, more ostaje poslednja oaza slobode. Stoga, ako tokom odmora želite da budete aktivni, steknete nova znanja i veštine, da upoznate nove krajeve i ljude, kao i da istinski napuniti baterije, jedrenje je idealna aktivnost za vas. Ono može biti zabavno, uzbudljivo i opuštajuće istovremeno.

Na kursu pod nazivom „Osnove jedrenja“ ne samo da ćete ceo dan provesti u akciji i prirodi, nego će vas jedrenje odmah „izbaciti“ iz vaše svakodnevne rutine. Vrlo brzo ćete shvatiti da vaši svakodnevni problemi i obaveze u tom novom svetu koji će vam se otkriti – više nisu važni. Važni će postati jedra, konopci, vetar i talasi, i kako sve to zajedno ukomponovati u simfoniju slobode i užitka. Dođite na kurs iz osnova jedrenja i otkrijte svoj novi svet! Zaplovite i našom web stranicom www.anasail.com i rezervišite odmor iz snova već danas.

Jedrenje za sve: opušteno jedrenje

Bez obzira jeste li početnik, ili već iskusni jedriličar, ANA vam nudi mogućnost da svoj odmor provedete uživajući u opuštenom, privatnom jedrenju sa svojim najbližima. Radi se o programu koji je posebno prilagođen, kako odraslim, tako i najmlađim članovima porodice ili članovima grupe. Ne morate ništa da učite, samo se opustite i birajte rutu. Od uvale do uvale, od konobe do konobe.

Upotpunite vaš događaj u Portorožu i Piranu, saznajte više.

Kako do toga? Vrlo jednostavno. Za početak, kontaktirajte nas, a mi ćemo vam ponuditi jedrenje koje nećete moći da odbijete. Osim naših standardnih programa, možemo vam ponuditi i potpuno opuštajuće krstarenje predivnim kornatskim arhipelagom. Odlični ostrvski restorani, vinske rute ili samo uživanje u plavom prostranstvu? Plivanje i ronjenje u kristalno čistom moru u uvali do koje možete doći samo sa morske strane? Uz naše iskusne skipere i jedrilice opremljene za višednevna krstarenja, sve se može. Samo zamislite…

RYA certifikati i programi jedrenja

Kursevi jedrenja britanske Royal Yachting Association (RYA) su najcenjeniji i najšire međunarodno prihvaćeni programi obuke jedriličara na svetu. RYA sertifikati, koje polaznici dobijaju nakon uspešnog završetka kursa ili položenog ispita, su u velikom broju zemalja, pa tako i u Hrvatskoj priznati kao ekvivalent državnih dozvola. ANA je licencirani RYA trening centar od 2008. godine i nalazi se među prvim takvim centrima u Hrvatskoj.

Pitajte nas o jedrenju – o tome znamo sve;

info@anasail.com

Jedrite s nama!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -