20.7 C
Belgrade
nedelja, jul 21, 2024

Atlantida Boutique Hotel, mit koji je oživeo u Rogaškoj

Mitsko ostrvo Atlantida, čuveno po drevnom narativu o tamošnjoj naprednoj civilizaciji oduvek je s pravom privlačilo ljudsku znatiželju. Ovo utopijsko carstvo, neobjašnjivo je nestalo jednog dana, da bi ostala samo legenda o mestu koje je predstavljalo raj na zemlji. Danas, ovo ime s pravom vezujemo uz hotel koji nudi moderno „ostrvo“ novih iskustava, lekovite mineralne vode, vrhunske gastronomije, wellnessa, sporta i prekrasne prirode u Rogaškoj Slatini

Atlantida Boutique Hotel ***** je jedini luksuzni hotel takve vrste u ovom delu Slovenije, sa ciljem da u potpunosti zadovolji gosta smeštajem i uslugom u samom hotelu i okolini. Hotel je namenjen ljudima koji žele da se sklone od svakodnevnog stresa u tišinu, kao i onima koje pored ostalog fascinira moderna hotelska arhitektura s najvišim nivoom luksuza i potpune privatnosti.

Izgrađen na mirnoj lokaciji, hotel Atlantida se praktično stopio sa prirodnim okruženjem i pogledom  na Rogašku Slatinu, ali je istovremeno smešten u blizini medicinskog centra i lečilišnog parka. Zanimljiva priča o osobenostima hotela sastoji se od elemenata ponude destinacije, kao što su voda Donat Mg i staklo iz Rogaške, prirodna kozmetika Afrodita, a tu su i lokalna gastronomija i medicinske usluge svetske klase u Medical centru Rogaška.

Iskrena briga za gosta i njegovu udobnost najbolje se vidi kroz individualni pristup gostima. Jedan od najboljih primera je kontinuirano nadgledanje stanja gostiju od strane personalnog wellness mentora, radi utvrđivanja sklada između zdravlja tela, emocija, uma i hrane

Gastronomija u hotelu je posvećena prirodi s lokalnom sezonskom hranom i tradicionalnim specijalitetima, s tim da ne izostaje fokus na zdravu, dijetalnu ishranu i internacionalnu kuhinju.

 WELLNESS & SPA

U mitskoj Atlantidi bili su svesni krhkosti čovekovog tela, tako da su ako je verovati legendi, bili prvi ljudi koji su imali prostorije za lečenje. Kao i u staroj Atlantidi, u hotelu Atlantida se za lečenje i dobar osećaj koristi lekovito bilje, kristali, aroma terapija i naravno voda, koja čisti dušu i telo.

U hotelskom Wellness & Spa centru primarni zadatak je uspostaviti ravnotežu uma, tela i duha uz pomoć raznih tretmana i sadržaja. Grejani unutrašnji bazen, whirlpool, kao i finska i turska sauna i tzv. „Slana soba“, uz opuštajuće masaže i negu lica i tela donose gostima zdravlje i užitak.

Upotpunite vaš događaj u Portorožu i Piranu, saznajte više.

ZANIMLJIVOSTI, PRIRODA, JEDNODNEVNI IZLETI

U Rogaškoj Slatini i njenoj okolini nalaze se mnogobrojne istorijske zanimljivosti, a prekrasna priroda poziva goste na hodanje, planinarenje i vožnju biciklom. Možete posetiti i mnoge druge zanimljivosti kao što su muzej na otvorenom u Rogatecu, brdo Janina, staklaru Rogaška Slatina, orguljarstvo Škrabl, Muzej Anin dvor, seosko domaćinstvo Pomona i kozmetiku Afrodita.

Detaljnije informacije o paketu „Prolećni Wellness odmor“, kao i o celokupnoj ponudi Atlantida Boutique Hotela, možete naći ovde.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -