13.4 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Da putujete bezbrižni

Triglav osiguranje za aktuelnu sezonu letnjih odmora pripremilo je paket putnog osiguranja sa specijalnim pogodnostima kako bi svojim klijentima omogućilo da sa odmora ili puta u inostranstvo ponesu prijatna iskustva i uspomene

Polisa putnog osiguranja omogućava da se za vreme boravka u inostranstvu potpuno opustite i da u neželjenim situacijama imate efikasnu profesionalnu zaštitu.

Na turističkim i poslovnim putovanjima ili tokom studijskih i radnih boravaka u inostranstvu mogu Vas iznenaditi bolest i nepredviđene situacije. Zato je tu putno osiguranje koje pruža finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta. Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenje osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.

Putno osiguranje možete ugovoriti u jednoj od poslovnica Triglav osiguranja, na portalu e.Triglav i u partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan Vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105.

Poseban popust od 10% može se ostvariti putem kupovine ne portalu e.Triglav. Sa par klikova, građani mogu da se osiguraju i realizuju popust. Gde god da se korisnik nalazi u zemlji tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta može izvršiti uplatu, svaki kupac dobija polisu na svoj e-mail, a osnovne podatke SMS-om bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

O svim navedenim osnovnim, dopunskim kao i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja kao i na internet stranici www.triglav.rs.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -