19.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Gedžet koji će vam ulepšati leto

Letnji meseci nam po pravilu donose brojne lepe uspomene: završetak školske godine, obilje sezonskog voća i iščekivanje novih avantura. Vreme je godišnjih odmora i bilo da putujete na more, jezero ili dvonedeljni izlet u planine, pored kreme za sunčanje i udobnih šortseva sigurni smo da će vam biti potreban prenosivi eksterni disk, a Samsung nudi odličan T7 Shield Portable SSD disk. Tako će vam na dohvat ruke biti omiljeni filmovi ili fotografije i video zapisi. Svaki strastveni fotograf, koji pri ruci ima T7 Shield disk, može da uživa u pravljenju zapisa sa letovanja i da čuva originalne fotografije u punom kvalitetu i rezoluciji

U pokretu bez straha od gubitka datoteka ili podataka

Samsung T7 Shield Portable SSD disk je veličine kreditne kartice koji kombinuje neverovatnu brzinu i kompaktnost, čvrst je i izdržljiv, što je ključno pri putovanju na odmor. Disk je otporan na vodu i prašinu zahvaljujući IP65 oceni zaštite, tako da budite opušteni i bezbedni, bilo da je na peškiru na peščanoj plaži, bilo da je dete u blizini slučajno prevrnulo kanticu vode dok se sunčate. Čvrsta konstrukcija i napredno spoljašnje kućište od elastomera daju dodatnu izdržljivost disku koji može da podnese pad sa visine do 3 metra. Kučište je visokotehnološko  i gumeni poklopac sa dinamičkim toplotnim štitom kontroliše toplotu kako bi održao konzistentan učinak čak i kada radite na ogromnim projektima (ili na tropskim vrućinama). Dodatna prednost je elegantna gumirana ručka koja sprečava da disk isklizne iz ruke, na primer u situaciji odmah po izlasku iz bazena.

T7 Shield disk, zahvaljujući svojoj otpornosti, maloj veličini i težini klase perja, pruža mogućnost čuvanja sadržaja, praktično bez ograničenja, prenosa u kratkom roku, a uz to i sigurnost u slučaju pada, tako da će praznične uspomene bezbedno biti sačuvane, koliko god želimo.

Bezbednost podataka uvek i svuda

Vaši podaci su jedna od najvrednijih valuta. Samsung Memory je toga svestan, zbog čega je T7 Shield-u obezbedio namenski, besplatni Samsung Portable SSD softver i 256-bitnu enkripciju, koja obezbeđuje sigurnost podataka uskladištenih na disku na svakom koraku.

Ovde i sada

Naravno, najvažnije stvari se kriju unutar ovog moćnog uređaja. T7 Shield Pocket SSD omogućava trenutni prenos čak i velikih datoteka. USB 3.2 Gen 2 i PCIe® NVMe™ disk mogu da postignu sekvencijalne brzine čitanja/snimanja od čak 1050/1000 MB/s, omogućavajući uređivanje bez kašnjenja direktno sa diska. Znamo da je to vreme veoma dragoceno, posebno tokom odmora, tako da ne morate da trošite dragocene minute čekajući da se transfer završi.

Kapacitet, svestranost i elegancija

Disk je dostupan u verzijama od 1 TB ili 2 TB i pruža ogroman prostor za skladištenje. Dostupan je u elegantnoj plavoj, bež ili crnoj boji. Pored toga, dizajniran je da radi sa mnogim uređajima, tako da možete da čuvate svoje fotografije, igrice i video zapise u 4K ili 8K rezoluciji na računaru, Mac-u, pametnom telefonu (Android) ili konzoli za igru.

Prirodne lepote i šarm regije Fođa, saznajte više.

T7 Shield disk je izuzetno napredan uređaj za skladištenje. Zahvaljujući maloj težini (98 grama) i veoma izdržljivom kućištu, savršen je pratilac turista svuda – tokom uzbudljivih izleta u visoke planine ili dremuckanja na plaži. Uz T7 Shield, možete da se odmorite bez brige o svojim podacima, a najbolje uspomene ćete sigurno sačuvate na ovom disku.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -