3.2 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Gde možete da iskoristite turističke vaučere?

U svim poštama u Srbiji građani od danas mogu da se prijave za vaučere koje je obezbedila Vlada Srbije. Svaki vaučer ima vrednost od 15.000 dinara i može se iskoristi za plaćanje odmora u Srbiji

Turistički vaučeri su mera vlade koja za cilj ima subvencionisanje i podsticanje građana da provedu svoje godišnje odmore u Srbiji. Na taj način se direktno pomaže domaćem turizmu, i svim zapolsenim u ovoj grani privrede. Gde sve možete da iskoristite turističke vaučere za odmor u Srbiji?

Na zvaničnoj internet stranici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija možete pronaći sve informacije o vaučerima. Između ostalog, tu možete pronaći i spisak ugostiteljskih objekata u kojima vaučeri mogu da se iskoriste.

Blagaj nominovan za Najbolja turistička sela, saznajte više.

Za vaučere mogu da se prijave penzioneri, nezaposleni, korisnici posebne naknade, pravo na negu drugog lica, radno angažovana lica čija primanja ne prelaze 70.000 dinara, korisnici prava na naknadu na porodičnu invalidninu po palom borcu, ratni vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva i studenti.

Vlada Srbije je obezbedila ukupno 200.000 vaučera za građane Srbije, i oni mogu da se iskoriste do 15. ili 31. oktobra 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -