11.6 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Najfotogeničnije ostrvo na svetu

Sejšeli su poznati kao raj na zemlji. Ovaj arhipelag je sačinjen od 115 ostrva vulkanskog i koralnog porekla i nalazi se usred Indijskog okeana. Na samo 33 ostrva živi stanovništvo, pa su sva ostala idealna za istraživanje i odmaranje. Pored činjenice da su u svetu poznati kao destinacija za uživanje, Sejšeli su sve popularniji i kao destinacija za venčanja, što dovoljno govori koliko su ostrva nestvarna i fotogenična

Najfotogeničnije ostrvo na svetu se nalazi upravo na Sejšelima. Ostrvo La Digue jedno je od najpoznatijih i ujedno najviše fotografisanih ostrva. Ovo ostrvo definiše izuzetno lepa i divlja priroda, ona o kojoj se sanja i mašta.

La Digue pruža sve ono što jedan sadržajan odmor treba da ima. Neverovatan mir i spokoj, tropski krajolik i tradicionalni način života savršeno su usklađeni sa modernim turizmom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TU magazin (@tumagazin.rs)

Na ostrvu nema gradova, i postoji tek nekoliko desetina automobila u formi taksija i kombija. Srećom, do većine mesta na ostrvu zapravo možete stići pešice. Upravo tada možete otkriti sjajne mogućnosti da napravite nezaboravne uspomene i fotografije u ovoj nostalgičnoj idili.

Najzdravija zemlja za život na svetu, saznajte više.

Ostrvo je prava oaza skrivena u prostranstvima tirkiznog okeana. Zaštitni znak Sejšela su crne granitne stene na obalama okružene belim peskom. On je toliko fin, da podseća na puder. Ono što može dodatno pojačati utisak jesu brojne morske kornjače koje tromo plivaju u moru.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -